Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tereza H. drsně o bývalé kamarádce Simoně: Dělala si kariéru na mém neštěstí a já trpěla v base!

Autor: jel - 
26. prosince 2023
05:00

Tereza H. se dostala do povědomí veřejnosti v lednu roku 2018, když byla zatčena na letišti v pákistánském Láhauru za údajné pašování heroinu. Strávila téměř čtyři roky v tamním vězení, ale nakonec byla zproštěna všech obvinění a vrátila se do Česka. Nyní pohledná blondýnka zveřejňuje na platformě Herohero videa, v nichž upřímně popisuje zážitky nejenom z těžkého životního období, ale i ze současnosti. V posledním příspěvku se ostře pustila do bývalé nejlepší kamarádky.

Tereza byla původně v Pákistánu odsouzena k osmi letům a osmi měsícům ve vězení. Celou dobu ale tvrdila, že je nevinná, a snažila se to dokázat. Než byla ovšem zproštěna všech obvinění, za mřížemi strávila skoro čtyři roky. Do České republiky se vrátila v roce 2022 a chvíli se skrývala pře světem. Nakonec se ale rozhodla prozradit i ty nejmenší podrobnosti toho, co se dělo před zatčením, ve vězení i po něm. 

V nejnovějším videopříspěvku na platformě HeroHero se ostře pustila do bývalé nejlepší kamarádky, která se jí po návratu do Česka opět ozvala. „Napsala mi zprávu ve stylu: ‚Terinko, micinko, strašně se těším až se uvidíme‘,“ popsala Tereza s tím, že zůstala po přečtení zmíněné zprávy úplně v šoku. „Tys mě čtyři roky pomlouvala, stavěla sis kariéru na mém neštěstí, myslela sis, že jsi největší hvězda internetu,“ nešetří blondýnka kritikou. „A já, která jsem trpěla v base a jedla věci ze včerejška a věci prolezlé mravenci a spala bez matrace, se s tebou teď budu bavit?“ podivuje se na závěr.

Ač Tereza nezmiňuje jméno oné kamarádky, pravděpodobně mluví o Simoně, která krátce po zatčení Češky velmi často vystupovala v médiích. I Blesku tehdy poskytla obsáhlý rozhovor, v němž tvrdila, že sama jednou byla v Pákistánu. „Byla jsem tam jednou, asi tři týdny před Terezou. Ale jen za účelem focení. Já se vrátila naprosto v pořádku a jsem zaražená z toho, co se stalo,“ uvedla tehdy.

Na celý rozhovor se můžete podívat zde: 

Video  Simona H. o zadržené Tereze: Je v klidu a čeká na pomoc! Od koho?  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

MADONNA ( 27. prosince 2023 23:39 )

Prý dělala si kariéru na mém neštěstí Ještě se bude litovat a bude chtít být litována??? Ta, ať raději někam zaleze... Koho zajímá takové nic....

MADONNA ( 27. prosince 2023 23:38 )

Prý dělala si kariéru na mém neštěstí Ještě se bude litovat a bude chtít být litována??? Ta, ať raději někam zaleze... Koho zajímá takové nic....

yarda ( 27. prosince 2023 17:47 )

Kdysi jsem četl názor kohosi proč v tiskovinách místo nahotinek nezveřejňují třeba fotografii soustružnice co slzí dojetím, že se jí podařilo splnit normu na sto jedno procento. A ten šmudla to tehdy snad myslel vážně.
Ale když čtu článek o téhle dívence, tak to raději tu uslzenou soustružnici.
👎

svetlana62 ( 27. prosince 2023 10:48 )

...stačil mi titulek, článek jsem nečetla, absolutně nerozumím tomu, z jakého důvodu se propagují tito lidé?...fakt o největších svátcích v roce je potřeba číst o fetacce, prostitutce a jejich vztazích s bývalými souputnicemi?...

freecoolin_zika ( 26. prosince 2023 21:38 )

no tak teda já

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání