Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Záhadná nehoda ve Velké Británii: Čtyři teenageři jeli kempovat, po 2 dnech je našli mrtvé v autě!

Autor: pma - 
24. listopadu 2023
11:57

Mladíci Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson a Hugo Morris vyrazili o víkendu společně na výlet do waleského národního parku Snowdonia. Z cesty se ale teenageři ve věku 16 až 18 let domů do města Shrewsbury nevrátili. Policie po čtyřech kamarádech vyhlásila pátrání, které bohužel nemělo šťastný konec. V úterý byl u obce Garreg objeven stříbrný Ford Fiesta, ve kterém ležely mrtvoly pohřešovaných teenagerů.

Čtyři kamarádi a studenti Shrewsbury Colleges Group si chtěli zpříjemnit víkend a vyrazili v sobotu na výlet do národního parku Snowdonia v severním Walesu. V rezervaci se chtěli zdržet dvě noci a do rodného města Shrewsbury se měli Harvey Owen, Wilf Henderson, Hugo Morris a Jevon Hirst vrátit v pondělí ráno. 

Když se však nikdo z chlapců rodičům neozýval, začali si příbuzní dělat starosti. S obavami o své syny rodiče teenagerů kontaktovali policii, která po mladých výletnících začala pátrat.

Pohřešovaný vůz byl částečně ve vodě 

Hned druhý den na rodiny pohřešovaných čekal šok. Policie objevila nedaleko obce Garreg převrácený vůz Ford Fiesta, který byl navíc částečně ponořený ve vodě. Uvnitř auta byli všichni pohřešovaní chlapci, všichni však již byli po smrti. 

„Bohužel nemáme výsledek, jaký jsme si přáli. V současné době se zdá, že se jednalo o tragickou nehodu. Naše myšlenky jsou v této velmi těžké chvíli s rodinou a přáteli čtyř mladých mužů,“ sdělil k případu nadporučík z policie v severním Walesu Owain Llewellyn.

Příčiny nehody nejsou zatím jasné. Policie nevyloučila verzi, že stříbrný vůz sjel ze strmé silnice a převrátil se na střechu u protékající řeky. Podle britského deníku The Daily Mail navíc v oblasti panovalo v uplynulých dnech velmi chladné a větrné počasí, a jak se ukázalo, teenageři nebyli na kempování v horách dobře vybavení. 

Budeš mi navždy chybět!

Blízcí a kamarádi se z náhlé smrti čtyř kamarádů nedokážou vzpamatovat. „Budeš mi navždy chybět. Byl si ten nejsladší a nejmilovanější chlapec, jakého jsem kdy poznala. Děkuji ti za to, jak si mě miloval. Nedokážu si bez tebe představit svůj život,“ svěřila se na sociálních sítích Maddi Corfieldová přítelkyně Wilfa Hendersona. „Kdybych věděla, kam můj syn jede, kvůli nepříznivému počasí a povětrnostním podmínkám bych ho odjet nenechala,“ zpytovala svědomí matka zesnulého Harveyho Owena.

XYZ3 ( 26. listopadu 2023 00:07 )

Snad byl jsi ..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání