Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ubodaný oslavenec (†16) na narozeninovém večírku: Policie již zadržela na jedenáct podezřelých

Autor: štt - 
12. června 2023
15:50

Víkendová oslava narozenin se proměnila v krvavou lázeň. Mladík (†16) zemřel na následky četných bodnutí. Policie již zadržela devět chlapců a dvě dívky ve věku od patnácti do sedmnácti let. Vyšetřovatelé stojí před případem, který narušil běžný život poklidného anglického města. 

Historické město Bath se po víkendu vzpamatovává z úmrtí náctiletého chlapce. Nejmenovaný uspořádal velkolepou oslavu svých šestnáctých narozenin, na níž mělo dorazit na dvě stě lidí, uvedl Daily Star. Co se na večírku stalo a kdo za úmrtím stojí, zatím není stále jasné.

Policisté dorazili na adresu Eastfield Avenue okolo jedenácté hodiny večer. Dostali hlášení, že na jednom z pozemků mělo dojít k pobodání. Na místě nalezli mladistvého v tratolišti krve. Přestože mu poskytli první pomoc, chlapec zemřel ještě před příjezdem záchranářů.

Novináři již vyzpovídali některé místní. „Celé hodiny tam hrála opravdu hlasitá hudba,“ řekl jeden ze sousedů, který si nepřál být jmenován. Média dále zjistila, že o události se informovalo na sociálních sítích, a nejspíš proto na akci dorazilo tolik lidí.

Policisté na místě zadrželi osm teenagerů a o den později další tři. Žádnému z podezřelých nebylo 18 let. Dále bylo potvrzeno, že v nemocnici s četnými bodnými ranami skončila pětatřicetiletá žena. Její stav naštěstí nebyl vážný a zařízení mohla brzy opustit.

K tragické události se již vyjádřil i vrchní inspektor Ronald Lungu. „Přestože máme vytipovanou řadu svědků, prosíme o poskytnutí dalších informací od lidí, kteří se akce zúčastnili,“ vyzval své spoluobčany. Dále sdělil, že rodině zemřelého byla poskytnuta psychosociální podpora. Soud již nařídil pitvu k určení příčiny chlapcova úmrtí.

Video  Mučivá smrt mladičké Petry (†15) z Jihlavy. Michal ji po sexu vyhodil z okna!  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání