Prý by svou nejlepší kamarádku všude viděl. Ani jeden z nich navíc nechodil v zimě a ve smutku do společnosti, takže se nemohli potkat ani náhodou.

Štefan alespoň dokázal navštívit po čase představení muzikálu z Hančiných hitů Biograf láska v Divadle Kalich. Karel se k tomu ještě neodhodlal. Dva nejdůležitější muži Hančina života se tak setkali až přesně půl roku po Hančině smrti loni 26. srpna. Oba dorazili na oslavu 65. narozenin redaktorky Blesku Hany Höschlové. A mezi gratulanty nechyběl ani „třetí do party“, zpěvaččin první manžel, baletní mistr Vlastimil Harapes (76).

Do prvorepublikového Paláce Adria přišli gratulovat vskutku velmi slavní kamarádi. Dýdžej Patrik Rokl (55), kmotřenec Karla Gotta (†80) a syn jeho dvorního klavíristy Rudolfa Rokla (†55), uspořádal oslavenkyni diskotéku a postaral se i o hudební doprovod zpěváků. Ještě než se tyto velmi osobní gratulace rozjely, Štefan Margita spustil bez jakéhokoliv doprovodu Išel Macek do Malacek.

Poté se mikrofonu chopil Milan Drobný (78) a rozjel rokenrol, Vágner bodoval s Pramínkem vlasů, a když spustil Felix Slováček (79) na svůj saxík Kdepak ty ptáčku hnízdo máš, jedno oko nezůstalo suché. A protože Dáda Patrasová (66) zůstala doma, šel pak Felix v kole z jedné náruče do druhé...

Stále krásná a vitální Yvetta Simonová (94) se rozjela jako zamlada. Když s muzikantem Pavlem Skalickým (74) spustila hit z filmu Limonádový Joe Whisky, to je moje gusto, všichni zpívali s nimi.

Hybš po kapačkách, Neužil si neužil

Kapelník Václav Hybš (87) měl velké zdravotní problémy. Ucpané cévy mu lékaři vyčistili, ale pak ho trápila páteř. Několik měsíců nemohl chodit, až po řadě kapaček se po dlouhé pauze podíval do společnosti.

Největší drbna ze seriálu Ulice Vilma Nyklová neboli Jarka Obermaierová (76) hraje také v Divadle Broadway v muzikálu Kvítek mandragory. Na podzim v něm vystoupí i v Brně. Čeká ji několik desítek představení.

Oblíbený kardiolog Petr Neužil (61), který zachránil Jiřinu Bohdalovou (91) či Ivu Janžurovou (81), přišel na oslavu jako úplně poslední ze všech, protože točil pořad 7 pádů Honzy Dědka. Někteří z hostů jsou jeho vděční pacienti z Nemocnice Na Homolce.

Video
Video se připravuje ...

Margita konečně na muzikálu z písní Zagorové: Hanka tady bude vždy. Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií