Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Oblíbený hudebník šokoval fanoušky: Mám nádor na mozku!

Autor: pma - 
12. června 2023
11:50

Dvaatřicetiletý Michael Bibi je na britské hudební taneční scéně hvězdou. Hudebník, který díky svému talentu dobývá i zahraniční kluby a festivaly, se před pár dny svěřil fanouškům se smutnou zprávou. Lékaři mu diagnostikovali vzácnou formu rakoviny mozku a páteře.

Vyprodává kluby, jeho hudbu na streamovacích platformách slyšely miliony lidí a ve Velké Británii patří mezi jednoho z nejuznávanějších dýdžejů. Řeč je o dvaatřicetiletém hudebníkovi Michaelovi Bibim. Jako uvádí BBC, umělec během posledních pěti let tvrdě dřel, až se vypracoval na samou špičku.

Hudebník počátkem tohoto týdne šokoval své fanoušky zničujícím přiznáním. „Ahoj světe, psaní tohoto příspěvku je těžké. Minulý týden mi byl diagnostikován primární lymfom centrálního nervového systému (CNS). To je velmi vzácná rakovina postihující mozek a páteř,“ napsal v pondělí na sociální sítě Bibi.

Slova podpory 

Bibi se díky svému talentu a zkušenostem dostal i do hledáčku dalších slavných. Zpráva o jeho zdravotním stavu zdrtila i Paris Hiltonovou. „Posílám ti spoustu lásky a světla. Miluju tě,“ komentovala umělcovu fotku celebrita.

Slova podpory na sociálních sítích vyjádřil i britský MMA zápasník Patrick Mark Pimblett. „Všichni na tebe myslíme, velikáne. Překonáš to a budeš zpátky, lepší než kdy jindy,“ napsal bijec. „Tohle mi rve srdce. Nedokážu si představit, čím si právě teď procházíš. Přeji Ti brzké uzdravení,“ komentovala Michaelův příspěvek hudebnice Charlotte de Witte.

Nevzdám se!

Umělec svým fanouškům slíbil, že se nevzdá a s nemocí se popere.. „Nevím, co mě čeká, jsem unavený, ale vím, že jsem silný a nenechám se tím porazit. Vrátím se silnější pro vás všechny. Miluji vás, váš Bibi,“ napsal závěrem.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání