Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dříve rozvážel pizzu a teď: Brit (30) se stal nejmladším miliardářem! Kde k penězům přišel?

Autor: rix - 
10. dubna 2023
14:34

Zatímco rozvážel pizzu, dostal milionový podnikatelský nápad. Brit Ben Francis se stal nejmladším miliardářem v zemi a dotáhl to až do prestižního žebříčku časopisu Forbes! Na začátku přitom byla špinavá garáž a nápad začít šít sportovní oblečení. Teď si Ben užívá bohatství, luxus a krásné ženy. 

Už když se živil jako rozvážeč pizzy, hodně přemýšlel. Bena napadlo, že by mohl začít šít sportovní oblečení. Zaměřil se především na leginy. V posilovně mu vadilo nepohodlné oblečení. Napadlo ho tedy vzít osud do vlastních rukou. 

Video  Brit Ben Francis (30) se stal nejmladším miliardářem v zemi.  - Instagram: Benfrancis
Video se připravuje ...

Pouhých jedenáct let poté, co začal v garáži u babičky šít oblečení, nabyl neuvěřitelné jmění. Založil firmu Gymshark a přišel si na v přepočtu asi 26 miliard korun. To ho vyneslo až do žebříčku časopisu Forbes. Může se pyšnit titulem nejmladšího miliardáře v Británii, informoval deník Daily Mail.

Benovi v současné době nic nechybí. Má krásnou manželku Robin Gallantovou, auta, letadla, motorky a nedávno přišla radost ze všech největší. Žena mu 24. prosince porodila dvě krásné děti. Společně si užívají výlety do Austrálie nebo Dubaje. 

Nevyvaroval se ale velké chyby. V roce 2020 se na sociální sítě dostalo video, na kterém společně s přáteli šňupe kokain. Na Francise i jeho firmu se snesla vlna kritiky. „Na chvíli jsem se nechal unést a udělal jsem hloupou chybu, lituji toho,“ omlouval se posléze boháč. 

Jeho oblečení i přesto nosí ty největší celebrity. Nechybí mezi nimi britská zpěvačka Rita Ora nebo americká umělkyně Nicole Scherzingerová. V roce 2015 odešel Ben z funkce generálního ředitele a věnuje se marketingu.  V čele společnosti je Steve Hewitt, který pracoval pro značku Reebok. Gymshark neustále expanduje a oblečení už prodává zhruba ve 200 zemích světa. 

y1xcvbnm ( 10. dubna 2023 15:38 )

Co tak převratného v té garáži vymyslel ???

Zobrazit celou diskusi