Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Řidič (24) za jízdy vdechoval rajský plyn: Spolujezdkyně (†15) natočila vlastní smrt!

Autor: štt - 
31. října 2023
18:16

Mladý Brit chtěl nejspíš zapůsobit na dospívající dívku. Ve vysoké rychlosti uháněl po dálnici a adrenalin v krvi podporoval dávkami omamného plynu. V jeden moment ztratil kontrolu nad vozidlem, a to se zřítilo ze silničního nadjezdu. Po ošetření skončil ve vězení.

K tragické události došlo na trase mezi Manchesterem a Lancashirem. Dle deníku The Sun dodávku řídil čtyřiadvacetiletý Cameron Hughes. Na sedadle spolujezdce vezl o devět let mladší Bonney-Rae Barrowová. Společně jeli na večeři k příbuzným.

Zasahující záchranáři v kabině sešrotovaného auta nalezli mobilní telefon. Teenagerka s ním zběsilou jízdu natáčela. Na třicet pět minut dlouhém videu tak lze vidět chlapce, jak tancuje a nevěnuje se řízení. Navíc neustále vdechoval obsah z nafukovacích balónků. Rozbor zjistil, že šlo o oxid dusný.

Dle svědků dodávka kličkovala mezi auty a neustále vjížděla na zpevněný okraj. Když chtěl řidič odbočit, zapomněl zpomalit a v levotočivé zatáčce vyjel ze silnice. Náraz byl tak velký, že prorazil svodidla. Dle policejních techniků auto v té chvíli dosahovalo až stokilometrové rychlosti.

Zatímco mladík utrpěl jen lehká zranění, jeho přítelkyně následující den v nemocnici zemřela. Ani jeden z nich neměl zapnuté bezpečnostní pásy.

Hughes se přiznal k trestnému činu usmrcení v důsledku nebezpečné jízdy, a byl proto odsouzen k sedmi a půl letům vězení. Zároveň mu byl na osm let vydán zákaz řízení. Soudkyně Heather Lloydová směrem k odsouzenému uvedla: „Zcela zbytečně vyhasl život patnáctileté dívky. Jen zázrakem jste nezemřel také vy.“

Video  Zdrogovaný řidič (24) naboural ve stokilometrové rychlosti.  - Lancashire Police
Video se připravuje ...

MADONNA ( 25. prosince 2023 01:11 )

Zakomplexovanej debílek od pohledu... Chudák holka....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání