Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Divoká noc britského pilota: Pár hodin před odletem šňupal kokain z polonahé ženy!

Autor: kur - 
1. října 2023
05:00

Otec od rodiny, pilot Mike Beaton, šňupal kokain z polonahé ženy během večerních orgií plných alkoholu a drog a jen o pár hodin později se pokusil odletět s plným letadlem pasažérů! Leteckou společnost pilotova nezodpovědnost stála 100 000 liber i dobré jméno. Zhýralého pilota dobrodružství stálo místo.

Ženatý pilot British Airways byl propuštěn poté, co se letušce pochlubil, že během drogových orgií před plánovaným letem z Jihoafrické republiky do Spojeného království šňupal kokain z ženy nahoře bez. Šokovaní spolupracovníci upozornili vedení letecké společnosti na divokou noc prvního důstojníka Mikea Beatona jen několik hodin před odletem do Británie, píše The Sun.

Pilotova volná noc v Johannesburgu se zvrhla v nezřízené hýření, které pak podrobně popisoval v textových zprávách své kamarádce letušce, která ho později napráskala. „Byl jsem velmi zlobivý chlapec,“ pochlubil se.

V nočním klubu se setkal s Velšankou, Španělkou a několika místními muži, se kterými pil alkohol a bral drogy celou noc. Beaton kolegyni napsal, že zůstal přes noc s jednou Velšankou a „měl s ní sex snad celou věčnost“, než odpadnul. Pár hodin před odletem dodal, že je „tak opilý, že nemůže ani zvednout hlavu“.

I přes to následující den plánoval sednout do letadla plného lidí a vzlétnout. Vedení společnosti pilota propustilo.

Otce od rodiny letecká společnost okamžitě suspendovala po pozitivním testu na drogy. Hned druhý den odletěl domů jako cestující.

Chování zhýralého pilota přinutilo leteckou společnost odložit let o 24 hodin, zatímco se za něj snažila najít vhodnou náhradu, což stálo odhadem 100 000 liber, což je v přepočtu 2,8 milionu korun českých. 

Letadla British Airways Letadla British Airways | Reuters

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi