Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Trojnásobná máma kojí i svého manžela (30): Není na tom nic špatného, hájí se

Autor: kur - 
20. září 2023
22:51

Trojnásobná matka Rachel Baileyová (30) kojí i svého manžela Alexandra (30), a to již šestým rokem. Jejich nezvyklá aktivita pár nejen velmi sblížila, ale manželovi dokonce mateřské mléko zdravotně prospívá.

Pár tvrdí, že jejich vztah se kojením hodně zlepšil. „Sblížilo nás to víc než kdykoli předtím,“ sdělila Rachel pro deník Daily Mail. Netradiční zálibu obhajuje. „Uvědomili jsme si, že není nic špatného na tom, když ho kojím, a že by to pro něj bylo vlastně dobré, protože je to i výživné,“ vysvětlila. 

Alexander v počátcích kojení chtěl pouze pomoci své ženě od bolestí z nadměrné laktace. Později se z toho vyvinula rutina na nadcházející léta. Když potřetí znovu otěhotněla, Alexander jí byl po ruce, aby jí ochotně pomohl od bolestí.

Rachel si ale i postěžovala. „Jsem smutná, že se doba kojení zkrátila, protože mám pocit, že nám to vzalo rutinu a kvalitní čas, který jsme spolu trávili,“ podotkla.  Dříve manžela kojila manžela u snídaně, oběda i večeře, ale protože se jí nyní tvoří méně mléka, kojí svého muže pouze v noci.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi