Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tereza H. (26) o životě před zatčením: Byla dopravní nehoda varováním od Boha?

Autor: jel - 
31. března 2023
05:00

Tereza H. strávila téměř čtyři roky v pákistánském vězení za údajné pašování drog. V listopadu 2021 byla nakonec zproštěna všech obvinění a vrátila se do Česka. Nyní se ale rozhodla sdílet celý svůj příběh. Založila si účet na platformě Herohero a ve videopříspěvcích barvitě vypráví o všem, co prožila. V posledním videu promluvila nejen o tom, jak pracovala jako prostitutka ve Švýcarsku, ale také o autonehodě. Podle jejích slov to možná bylo varování.

Mladou Češku zatkli v lednu 2018 na letišti v Láhauru. V jejím kufru údajně celníci našli devět kilo heroinu. O rok později byla Tereza odsouzena k osmi letům a osmi měsícům ve vězení. Přestože rozsudek nebyl pravomocný, než konečně soud projednal její odvolání a zprostil ji všech obvinění, ve vězení strávila téměř další tři roky.

Po návratu do Česka si našla práci jako servírka, zamilovala se a žije běžný život. Rozhodla se však podělit se o to, jak se vlastně do Pákistánu vůbec dostala. V nejnovějším videu zmínila pobyt ve Švýcarsku po první návštěvě Pákistánu i podivnou nehodu v České republice.

Mělo mě to varovat!

Ze Švýcarska měla Tereza letět zpět do Anglie na dovolenou. Jenže na letišti vyšlo najevo, že letenka není platná! Její „známý“ jí tedy sdělil, že jí koupí letenku do Česka místo do Británie, takže poletí domů.

Na letišti ji vyzvedl tatínek a jeli spolu do Uherského Hradiště. „Jeli jsme v autě a před námi byla nějaká nehoda, po které na silnici zůstal olej z auta. Můj taťka dostal smyk a přejeli jsme do druhého pruhu. A když jsme se vraceli do toho našeho, narazilo do nás zezadu auto,“ popsala dopravní nehodu Tereza s tím, že levá strana auta byla zničená, ale naštěstí se nikomu nic nestalo. Dodala ale, že to zřejmě mělo být varování.

„Později jsem si říkala, že ta nehoda byl možná nějaký vzkaz od Boha, že už nemám létat do Pákistánu, nemám dělat kraviny, mám si dodělat školu a normálně pracovat. Ale tehdy jsem to tak nebrala,“ uzavřela své vyprávění.

Video  Tereza po vynesení rozsudku opouští soudní síň.  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Lucie Nová ( 3. dubna 2023 09:22 )

Právě, že asi ne

Lucie Nová ( 3. dubna 2023 09:22 )

Pane bože, běž se léčit!!! Všichni, i díky její tuposti, kdy vše vykváká, vědí vše a ty pořád si pojedeš to svoje....

Jokl ( 31. března 2023 15:00 )

Taky sis vrznul,že se této *** zastáváš?

Jakub Pražák ( 31. března 2023 11:40 )

stojí ti za to psát takhle ubohou a ničím nepodloženou konspirační teorii do diskuze?

Jokl ( 31. března 2023 09:31 )

Fotr jí dělá pasáka a matka je bordelmamá.Skvělá rodinka ,která vždy drží spolu.Ještě je třeba uvést e-mail,nebo telefonní číslo na fotra,který,jak předpokládám,bere zakázky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání