Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kněze z jižních Čech našli bez penisu? Život mu zachránili sousedé! Místní promluvili

Záchranáři vyjížděli k podivnému případu: Duchovního nalezli s uříznutým penisem!
Záchranáři vyjížděli k podivnému případu: Duchovního nalezli s uříznutým penisem!  (Autor: Profimedia)
Autor: red - 
19. listopadu 2023
05:00

K velmi podivnému zranění duchovního v malé obci na Českobudějovicku vyjížděli záchranka, hasiči i policie. V uzamčené faře našli ve středu večer zakrváceného kněze se zraněním v podbřišku. O tom, co se stalo, se množí spekulace.

Případ je opředen velmi neurčitými vyjádřeními. Podle jedné z verzí se faráři udělalo špatně, spadl a vážně se zranil, podle jiné mu praskl vřed, další mluví o zranění v oblasti genitálií – údajně amputovaném penisu. Ten se prý v bytě nepodařilo najít. V té době měl duchovní u sebe malého psa, o kterého se nyní stará varhaník.

I přes všechny nejasnosti je jisté, že obyvatelé obce knězi zachránili život. Když se starostka dozvěděla, že nedorazil na sjednanou schůzku a na mobil ani zvonění nereagoval, ihned vytočila 112. Na místo vyrazili hasiči, sanitka i policie. „Dobrovolní hasiči zrovna měli poradu, když jim volala starostka. Okamžitě běželi k faře. Museli vyrazit několikery dveře a asistovali při tom, když zraněného faráře snášeli z prvního patra bytu. Policie byt zapečetila,“ potvrdil jeden z místních.

Co přesně se v domě před příjezdem záchranářů odehrálo, lidé netuší. Skoupí na slovo jsou záchranáři i policie. „Policisté neprověřují žádné protiprávní jednání. Mohu jen potvrdit, že asistovali u vstupu do domu k pacientovi,“ uvedl pouze jejich mluvčí Jiří Matzner. Jedna z farářových sousedek si ale všimla, že se vrátili. „Hlídky tu byly ve středu večer, kdy se to stalo, a také i ve čtvrtek přes den,“ řekla Blesku. Podle místních je muž v obci velmi oblíbený a všichni mu přejí brzké uzdravení.

Video  Farářka uhořela: Oheň se šířil tak rychle prý i proto, že měla kazatelka doma velké množství knih!  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

dynaty ( 20. listopadu 2023 04:22 )

určité instituce mají podmíněný vznik smlouvy prokázáním totožnosti- stačí?

dyskrymynaclja ( 19. listopadu 2023 21:22 )

To si piš,kapřice Šupinka,lepší než ovečka Líza

Rose Haupt ( 19. listopadu 2023 17:18 )

2 a půl chlapa! 👍😁

lampasak frankachaka ( 19. listopadu 2023 15:29 )

tak co hoši - Kdo má Pravdu... ?

zřejmě znalý Zákona a vlastního Práva tedy i Já ! Kuk Burani !

lampasak frankachaka ( 19. listopadu 2023 15:19 )

Předložte mi literu Zákona ( mimochodem zastaralou) která opravňuje vyžadovat OP občana ČR při nákupu sortimentu Cigarety či Alkohol ?


NIC takového legitimně a Legislativně NEEXISTUJE ! čímž dochází vědommě k Porušení Práv jednotlivce a Ústavy ČR Tupý Fingere a pokud jsi Tady i vzkaz Tobě !

že nejen Vy dva jste " burani " neznamená, že My všichni ! /

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání