Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kráska z OnlyFans zdemolovala mercedes: Škoda za stovky tisíc a alkohol v krvi!

Autor: štt - 
11. listopadu 2023
18:19

Australská modelka Paris Ow-Yangová se zapletla do vážné nehody. Svým  mercedesem nabourala do jiného luxusního vozu. Přivolaní policisté řidičce prokázali přítomnost alkoholu v dechu. Uvedla, že alkoholem zapíjela bolest z rozchodu. 

Osmnáctiletá kráska chtěla se svou přítelkyní zapít rozchod s partnerem. Sešly se ve středu 18. října krátce po poledni a jejich popíjení pokračovalo až do noci. Kolem 20:45, když projížděly východní částí Sydney, narazily do zaparkovaného luxusního auta, informoval New York Post.

Nejenže způsobila nehodu v řádu několika set tisíc korun, ale v době řízení byla pod vlivem alkoholu. Policisté ji naměřili 0,2 promile. Limit v Novém Jižním Walesu je pouze 0,05.

K soudu se modelka dostavila se svým právníkem Michaelem Bowem. Ten během obhajoby uvedl, že „se Ow-Yangová utápěla v těžkých depresích, které řešila alkoholem“. Dívka během zadržení ve vazbě několikrát zopakovala, že „jí nezáleží na životě a přeje si umřít“, jak dokládá policejní zápis.

Soudce nakonec Ow-Yangovou shledal vinnou a bude si tak muset „odmakat“ dva roky veřejně prospěšných prací. Dále jí uložil pokutu v přepočtu ve výši dvaceti tisíc korun. Stejně tak bude muset zaplatit náklady za opravu obou vozidel. Řidičský průkaz si bude smět obnovit až za tři čtvrtě roku.

Video  Už budu! Jak to mají pornoherečky s penězi?  - pdc, ub, jim
Video se připravuje ...

Jiří Zvěřina ( 12. listopadu 2023 18:27 )

Směšný trest...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání