Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pohřeb místo svatby: Podnikatele (†52) zabil žralok před očima ženicha!

Autor: rc - 
12. října 2023
12:38

V tragédii se zvrtla veselka v americkém státu Kalifornie. Felix Louis N’Jai na pláži s ostatními oslavoval svatbu svého přítele, když se skupinka rozhodla, že si zaplave. Nicméně ve vodě dvaapadesátiletého podnikatele podle svědků napadl žralok! Jeho kamarád popsal, co se na pláži stalo.

Skupinka přátel slavila v neděli 8. října svatbu jednoho z jejich kamarádů. Přátelé se rozhodli vyrazit na pláž Wildcat Beach, která je zhruba 48 kilometrů vzdálena od města San Francisco. Oslavu veselky svého přítele si nenechal ujít ani Felix Louis N’Jai. Pro úspěšného podnikatele se však oslava stala osudnou.

Felix, ženich a další z jejich přátel se rozhodli, že si půjdou zaplavat do oceánu. „A pak se vynořil žralok,“ citoval svědka Jima Keenana britský deník The Sun s tím, že se měl údajně Felixovi zakousnout do krku a stáhnout ho pod hladinu. To bylo naposledy, co svého přítele viděli. „Další dva chlapi utíkali z vody, otočili se a viděli krev,“ dodal.

Na místo se sjely záchranné složky, nicméně najít tělo Felixe se nepodařilo. Úřady tak nemohly potvrdit, zdali se skutečně jednalo o útok žraloka, ani prohlásit Felixe za mrtvého. Pátrání po Felixovi bylo již odvoláno.

Profesor univerzity v Long Beach Chris Lowe uvedl, že případ, kdy se po útoku nenajdou ostatky člověka, je velice vzácný. „Bylo překvapivé slyšet, že nebylo nic nalezeno. Je to velmi zvláštní, zvlášť když se to stalo relativně blízko břehu. Úplné zmizení těla je velmi zvláštní a vzácné,“ uvedl expert.

Video  Smrtelný útok žraloka v Egyptě  - Facebook
Video se připravuje ...

fesak2 ( 12. října 2023 14:36 )

No a? Mám upadnout do žalu a deprese, že se někdo uprdne v nějaké tramtárii? Myslíte si, že černouška zajímá, co se děje u nás v české kotlině? Tak stejně mne zajímá nějaké koupání se žraloky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání