Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slovensko šokoval skon další trenérky: Náhle zemřela krásná Dajana (†28)

Autor: fik - 
17. srpna 2023
18:26

Jen za poslední dva týdny Slovensko šokovala smrt již druhé populární fitness trenérky. Tentokrát přišla o život Dajana D., která podle blízkých zemřela velmi náhle. Přátelé, rodina i klienti ji popisují jako ženu se srdcem na pravém místě. Krátce před smrtí navíc zachránila muže na ulici. 

Slovensko se ještě nestihlo vzpamatovat z tragické smrti mladé trenérky Diany a o život přišla další nadaná sportovkyně, informoval portál Zoznam.sk.

Jak Dajana zemřela, není jasné. Zprávu o úmrtí zveřejnili blízcí sympatické Slovenky. „Naše srdce naplnila nepopsatelná bolest, když nám 10. srpna odešla naše nejmilovanější dcera, vnučka, přítelkyně, sestřenice, neteř a kamarádka,“ zoufali si. Internet poté zaplavily kondolence a zděšené reakce. Poslední rozloučení proběhlo v úterý 15. srpna.

Dajana byla osmadvacetiletá osobní trenérka a influencerka. Svůj život zasvětila sportu už v raných šestnácti letech, kdy začala aktivně cvičit. Kromě sportování se také věnovala poradenství pro výživu a soutěžila v kategorii bikini fitness. Blízcí ji popisují jako milou dívku, která se nebála pomoci jiným. 

Minulý týden se influencerka na sociálních sítích podělila o zážitek, kdy na ulici potkala muže bez domova a rozhodla se mu pomoci. Koupila mu základní potraviny a vyslechla si jeho příběh.

Pán přišel o práci a čekal na důchod, který mu nejdříve neschválili, a když ke schválení konečně došlo, k vyplacení mělo dojít až v září. Od března tedy přežíval na ulici bez příjmu. 

Slovenka neváhala a na internetu uspořádala sbírku, načež našetřila pro pana Martina dostatek financí a podařilo se jí pro něj zařídit důstojné bydlení. „Díky Vám všem se nyní život jednoho člověka změní k lepšímu. Pláču, jak jsem dojatá, šťastná a vděčná,“ napsala pouhé 4 dny před svou smrtí. 

Video  Řidič v Řepích nadýchal 3,6 promile (14. srpna 2023).  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání