Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tělo pohřešovaného syna (†5) Slovenky našli v Dunaji: Řeka vyplavila i tělo otce (†41)

(Ilustrační foto)
(Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Aktualizováno -
16. srpna 2023
11:52
Autor: rc - 
14. srpna 2023
16:50

Vídeňští policisté vyšetřují smrt teprve pětiletého chlapce, jehož tělo v sobotu 12. srpna vytáhli z Dunaje. Řeka navíc nyní vyplavila tělo otce. Po muži s dítětem bylo vyhlášeno pátrání poté, co chlapce jeho otec nevrátil matce. Zmizení otce se synem navíc předcházelo rodinné drama. Jednačtyřicetiletý muž měl své exmanželce vyhrožovat, a dokonce ji napadnout kladivem.

Drama se odehrálo začátkem srpna ve vídeňské čtvrti Liesing. Jednačtyřicetiletý muž tam měl napadnout svou exmanželku (39). Útočník měl své bývalé ženě, která je podle informací Nového Času Slovenka, vrátit do péče jejich pětiletého syna.

Ovšem podle informací serveru Der Standard přišel k ní domů sám a napadl ji kladivem. Udeřil ji do ramene, obličeje a hlavy. Žena začala křičet a na pomoc jí přiběhl soused. Policisté vyhlásili po otci se synem pátrání, které mělo ale tragický konec.

V sobotu 12. srpna kolem osmnácté hodiny policisté nalezli tělíčko dítěte v kanálu Neue Donau ve vídeňské čtvrti Floridsdorf. Policisté se snažili dítě oživit, ale marně. V případu byla nařízena pitva. Podle vyšetřovatelů zatím nelze vyloučit cizí zavinění.

Jak uvedl server MeinBezirk.at, tělo patřilo pohřešovanému chlapci. Policisté oblast, kde bylo nalezeno tělo dítěte, nadále prohledávali a objevili další tělo. „Momentálně mohu říci pouze to, že poblíž místa, kde se dnes našlo dítě, bylo nalezeno i mužské tělo,“ uvedl policejní mluvčí pro výše zmíněný server. Později se ukázalo, že jde o otce.

Pitva v případu chlapečka prokázala, že příčina smrti bylo utonutí. Spekulovalo se, že otec synovi něco udělal. „Znaky vnějšího použití síly nebylo možné diagnostikovat,“ uvedla policie. Druhé nalezené tělo patřilo otci chlapce, jeho totožnost potvrdila daktyloskopie. Na výsledky pitvy se zatím čeká.

 

Video  Policie v Plzni obvinila mladíka z pokusu vraždy a znásilnění.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

svetlana62 ( 29. srpna 2023 01:01 )

...jsi obyčejný troll...

svetlana62 ( 17. srpna 2023 08:21 )

...proboha kolik ty znáš holek že Slovenska, když z tebe vypadne tak nehorázná hloupost?)...

Colombova ( 14. srpna 2023 22:29 )

Matka chlapčeka je Slovenka. Otec bol z Libérie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání