Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slovák (47) ubodal kamaráda Mariana (†46): Tělo zasypal a polil naftou!

Autor: pma, inf - 
31. července 2023
11:40

Ve slovenské vesnici Dedina Mládeže nedaleko Komárna došlo poslední červencový týden k hrozné tragédii. Sedmačtyřicetiletý Attila K. se osudného dne pohádal se svým o rok mladším kamarádem Marianem (†46). Toho Attila nakonec brutálně napadl a zasadil mu několik bodných ran. Poté útočník přítele zahrnul zeminou a polil naftou.

Ve středu večer zavolala na policii matka šestačtyřicetiletého Mariana ze slovenské obce Dedina Mládeže s tím, že se jí její syn neozývá a má o něj strach. Policisté z nedalekého Komárna nezaháleli a případ zmizelého muže se snažili co nejdříve rozluštit.

Důvodem vraždy byla hádka

Během několika hodin se policii podařilo zjistit, co se pohřešovanému muži stalo a kdo má v jeho zmizení prsty. Marian se v obci nepohodl se svým o rok starším kamarádem Attilou. Ten v průběhu hádky přistoupil ke svému příteli a začal ho tlouct holýma rukama do hlavy, dokud Marian neupadl do bezvědomí.

„Pachatel ho následně vtáhl do prohlubně v travnatém porostu ve dvoře bývalého pohostinství a prodejny potravin, kde jej ještě opakovaně bodal nožem, následně ho zahrnul zeminou a polil naftou,“ uvedla k hrozivému incidentu policie.

Podobný případ se odehrál před pár dny

Podle slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ byl Attila K. v neděli předvolán k soudu v Nitře. Prokurátor žádal pro muže vazbu z preventivních důvodů, ale také z obavy, že by se Slovák chtěl pokusit před spravedlností utéct. Soudce žádosti vyhověl a Attila K. byl umístěn do vazby.

Hádka dvou kamarádů s tragickým koncem připomíná případ, který se na Slovensku odehrál před několika dny u jezera Štrbské pleso. Tam se ve středu 19. července pohádal 48letý Anton M. se svým o osm let mladším přítelem Jurajem B. Starší ze Slováků shodil svého kamaráda do vody a držel mu hlavu pod vodou tak dlouho, dokud nezemřel.

Video  Insta Crime Podcast: Ústecký řezník zavraždil mladou mámu (†21)  - pdc, icp, Jedlička, Čebotareva
Video se připravuje ...

sorgedoktor ( 31. července 2023 12:16 )

S ohledem na rodice je to strasna tragedie.Kluci se pohadaji a jednoho zabiji.Strasne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání