Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie o Velikonoční neděli: Soňa měla ubodat vlastní maminku!

Autor: rix - 
17. dubna 2023
13:00

Brutální vražda otřásla slovenskými Levicemi. Soňa (30) tam měla vytáhnout nůž na svou vlastní matku Annu (†54). Sehrály svou roli v mordu o Velikonoční neděli drogy? Závažný případ rozplétají kriminalisté. 

V neděli levičtí strážci zákona obdrželi naléhavou zprávu, že v ulici Nejedlého došlo k vraždě. Obavy se potvrdily, když policisté za pomoci hasičů vyrazili dveře do bytu, kde na posteli ležela zakrvácená žena. Na těle měla mít šest až osm bodných ran.

A co víc, zavražděná žena měla být matkou tří dcer. Právě jedna z nich ji podle policistů zavraždila. Třicetiletou Soňu již obvinili. „Vyšetřovatel v současnosti vykonává potřebné úkony, aby spis mohl předat prokurátorovi s podnětem na vzetí obviněné do vazby,“ uvedli policisté podle deníku Plus Jeden Deň

Podle sousedů sehrály v případu roli drogy. „Drogově závislá dcera ubodala svou matku,“ nebrali si servítky sousedé. Podle nich šlo o dlouhotrvající problém. „Věděli jsme o tom,“ poukázali. 

To odmítá sestra obviněné Soni. „Uvedená tvrzení jsou holé nesmysly. Sousedi mají sami máslo na hlavě. Vše měli celou dobu na očích, ale dělali, že nic nevidí, ani neslyší,“ zlobila se. „Brala v minulosti drogy, ale momentálně byla závislá na alkoholu, to by ji ale k vraždě nedohnalo,“ uvedla. 

Podle příbuzné je obviněná Slovenka zlý člověk. „Máma ji milovala a stálo ji to život,“ řekla sestra. „Nedokázala ji vyhodit,“ poukázala na fakt, že se pokaždé vrátila domů s pláčem a matka pookřála. „Rodiče si mysleli, že je nemocná, ale ne, ona je zlo. Bezcitný člověk,“ dodala. 

Video  Insta Crime Podcast: Středoškolák ubodal spolužačku z nešťastné lásky. 
Video se připravuje ...

 

Olga Polakova ( 17. dubna 2023 22:11 )

Psychopat! Tpc!! Hnus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání