Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pobodání na svatbě v Mostě: Zraněný skončil v nemocnici, podezřelá v cele

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB, inf - 
17. dubna 2023
10:18

Svatební veselka v Mostě málem skončila ohromnou tragédií! 40letá žena měla bodnout do krku svatebního hosta. Toho do nemocnice transportoval s vážným zraněním vrtulník. A podezřelou ženu policisté umístili do cely.

Svatební veselka se konala v Mostě v jednom z panelových domů. Konkrétně v sedmém patře. Podle CNN Prima News na oslavu přišel host, ze kterého neměli moc radost. „Měli svatbu, přišel za nimi jeden z hostů a nechoval se úplně správně, tak ho ženich požádal, ať odejde. Jemu se to nelíbilo, tak žena zaútočila,“ popsal televizi recepční.

Na místo okamžitě vyjela policie, záchranáři a z Ústí nad Labem vzlétl záchranářský vrtulník. Podle mluvčího záchranářů Prokopa Voleníka byl muž s podezřením na vážná zranění letecky přepraven do traumacentra. Prima dodala, že měl být bodnut do krku. Aktuálně je mimo ohrožení života. 

Pobodání teď vyšetřují kriminalisté. „S ohledem na počáteční stadium vyšetřování a s tím spojené úkony nemůžeme sdělit bližší informace,“ popsal mluvčí policistů Kamil Marek. Ženu podezřelou z ošklivého útoku převezli policisté do cely.

Video  Mukařovský masakr. Michael Galez brutálně vraždil, protože se s ním rozešla přítelkyně.  - Videohub
Odemknout video

Katerina Kopic ( 17. dubna 2023 17:14 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání