Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tomášovi (†16) vražedkyně zasadila desítky bodných ran. Judita (20) si místo vězení užívá výlety?!

Autor: pma, inf - 
18. března 2023
14:44

Judita (20) v roce 2019 brutálně ubodala svého teprve šestnáctiletého spolužáka Tomáše T. Zasadit mu podle obžaloby měla přes padesát bodných ran. Od soudu v roce 2021 odešla s trestem dvanácti let za mřížemi. Podle slovenských médií ale dívka v base nestrádá a jezdí například se spoluvězeňkyněmi na výlety a navštěvuje starostu. Když se o tom dozvěděl otec zavražděného Tomáše, nevěřil vlastním uším.

Brutální vražda studenta Tomáše T. (†16), který studoval prestižní slovenské gymnázium v Žilině, otřásla v květnu 2019 celým Slovenskem. V jednom z bytů na žilinském sídlišti Vlčince byl nalezen chlapec v tratolišti krve bez známek života. Po těle měl přes padesát bodných ran a kriminalistům a přivolanému koronerovi bylo jasné, že čin spáchaný na Tomášovi byl více než brutální.

Chlapec se osudného dne, 16. května 2019, sešel po škole se stejně starou kamarádkou Juditou u ní doma, kde měli řešit poslední detaily před plánovaným výletem do Londýna. Podle dívčiny výpovědi měl v domě zazvonit neznámý muž, který se vydával za elektrikáře a dvojici měl napadnout. Tomáš měl dle školaččiny výpovědi Juditu chránit, kriminalisté nenašli žádné odpovídající stopy a začali podezírat právě Juditu.

Neuplyne den, abych na syna nemyslel

Ta byla dlouhé měsíce ve vazbě, než si v roce 2021 vyslechla rozsudek. Soud ji poslal za vraždu na dvanáct let a čtyři měsíce za mříže. Obě rodiny tragédie poznamenala, hlavně rodiče zavražděného Tomáše.

Se smrtí milovaného dítěte se i po letech jen těžko smiřuje Vladimír T. (49). „Kdo ho znal, ví, jaký byl. Nikdy se nenudil. Vždycky uměl na maximum využít svůj čas. Když jsem ho vzal na ryby, nikdy neřekl, že se nudí. Byl vždycky usměvavý, pozitivní a dával nám tolik lásky. Neuplyne den, kdy bych se nedíval k nebi a nemyslel na něj,“ popsal emotivně své pocity pro slovenský deník Nový Čas.

Nemůžu to rozdýchat

O to víc rodinu zavražděného Tomáše šokovala informace, že Judita v base nijak zvlášť nestrádá. Podle slovenského média byla odsouzená se svými spoluvězeňkyněmi nedávno na výletě ve Vrútkách, kde se usmívala od ucha k uchu.

Ještě víc ale otce Tomáše rozohnilo to, že vražedkyni ve své kanceláři přijal tamní starosta. „Když jsem viděl tu bestii, jak se prochází po obecním úřadě ve Vrútkách a usmívá se, udělalo se mi hodně špatně. Nemůžu to ani rozdýchat. Brutálním způsobem zavraždila mého syna, a teď se prochází na svobodě,“ rozčiloval se Vladimír T.

Je a bude nebezpečná

Podle něj je už téměř rok u Nejvyššího soudu mimořádný opravný prostředek, který Judita společně s rodinou podala. O ničem zatím ale rozhodnuto nebylo. „To, co udělala, by normální člověk neudělal. Je nebezpečná a bude nebezpečná, pokud ji pustí mezi lidi. Myslím, že v naší společnosti, a zvlášť v dnešní době, je to to poslední, aby si vražedkyně takhle vyrazila na cestu a sbírala body k podmínce,“ dodal naštvaný otec zavražděného.

Video  Insta Crime Podcast: Brutální vražda Terezy (†16). Kamarád její tělo zneužil.  - pdc, icp, Marek, Chebotareva
Video se připravuje ...

 

 

 

vlasok ( 20. března 2023 12:31 )

A "v súčasnosti za Hlasom" a ktože to v "súčasnosti vládne a vydáva rozkazy"? Nie ten zákerný človek, ktorý všetkých svojich nepriateľov likviduje? Nie tá najlepšia prezidentka, ktorá vychvaľuje elitných vyšetrovateľov", ktorí chceli zabiť svoju spolupracovníčku a nakopať ju do "pi.e, a za to všetko ešte táto vláda ich povýšila? Len si to treba priznať, že táto vláda je debilná a celý štát zničila.

vlasok ( 20. března 2023 12:27 )

Je to hyena, ktorá zasadila spolužiakovi 51 bodných rán, ale má bohatého otecka, ktorý je možno sponzorom niekoho, zaslúžila by si doživotie, však ona keď opustí basu bude mladá a môže vraždiť ďalej, z ničoho nič, chlapec je dávno zhnitý pod zemou, je to obluda, akurát veľmi bohatá a cerí zuby na primátora, že ho hanba nefackuje.

cyrilko ( 19. března 2023 00:08 )

Slovenské súdy sú brutálne skorumpované. Naviac ich ovládajú oligarchovia a finančné skupiny, ktoré stoja za Smerom na čele s Ficom a v súčastnosti aj za Hlasom, ktorý si oligarchovia založili na čele s Pellegrinim. SR je ukradnutá mafiou smerohlas a tak najväčší zlodeji a darebáci sa cítia silno a nedotknuteľní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání