Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Vlivný influencer urazil Gretu a teď pyká ve vazbě: Trápí ho tma, štěnice a švábi!

Autor: rix - 
31. ledna 2023
05:00

Populárního rumunského youtubera Andrewa Tatea policisté zatkli za údajné znásilnění a obchod s bílým masem. A zatímco detektivové rozkrývají jeho údajné nelegální aktivity, on si v cele stěžuje na špatné podmínky. Tu prý sdílí se šváby a štěnicemi. To není pro sebevědomého pracháče něco, na co by byl zvyklý. 

Tatea policisté zatkli 29. prosince loňského roku pro podezření z obchodování s lidmi, znásilnění a členství v organizovaném zločineckém gangu. Neprožívá vůbec dobré období. Nejenže detektivové přicházejí na další jeho prohřešky, ale ve vězení se mu prý vůbec nelíbí. 

Video  Rumunský influencer Andrew Tate neprožívá dobré období.  - Instagram
Video se připravuje ...

Sukničkář a vlivný influencer si postěžoval, že ho vhodili do cely bez jakéhokoli denního světla. „Snaží se mě zlomit,“ uvedl podle deníku Daily Star. Jak popsal, po cele mu podle jeho slov běhají šváby a štěnice. Podle britského deníku je pravdou, že rumunské věznice neoplývají dobrou pověstí. 

„Moji jediní přátelé jsou mi v noci šváby a štěnice. Dozorci mi chtějí vlít nenávist do srdce. Zůstaňte prosím se mnou,“ apeloval na své fanoušky a věznění popsal jako nespravedlivé. „Snaží se zlomit mou železnou mysl,“ opakoval. Podivný vzkaz se objevil také na jeho twitteru. „V potemnělém tichu samovazby není téměř žádný hluk,“ stojí tam. Kdo tweet napsal, ale není jasné. 

K dopadení Tatea došlo poté, co kontroverzní influencer proslulý nevybíravým chováním k ženám zveřejnil provokativní video vůči klimatické aktivistce Gretě Thunbergové, na němž se objevila krabice od pizzy s nápisem v rumunštině. To se dostalo až ke kriminalistům, kteří ho na základě této indície dopadli. Milionář sedí v současné době ve vazbě a zpytuje svědomí. 

Ženy ve své vile si měl značkovat jako otrokyně. Na svých tělech měly mít vytetovaný šílený vzkaz: „Vlastněno Tateem“. Zdroje obeznámené s případem tvrdí, že měl influencer dívky psychicky trýznit. 

„Nebylo jim dovoleno opustit dům a byly sledovány dnem a nocí,“ tvrdí jeden ze zdrojů. A co víc, Tate měl s ženami tvořit proti jejich vůli pornografický obsah. Leč si za jeho distribuci muž vydělal obrovské peníze, dívky z USA, Rumunska a Moldávie z nich neviděly ani korunu.

Na základě těchto hrůz vtrhli do sídla kriminalisté, kteří Tatea odvedli společně s jeho bratrem Tristanem a jejich asistentkami Georgianou Naghelovou a Luanou Raduovou. Na krku mají znásilnění, obchodování s lidmi a založení organizované zločinecké skupiny.

Video  Jack Unterweger – syn prostitutky, celebrita i sériový vrah. Ženy ho milovaly, on je zabíjel  - Videohub
Video se připravuje ...

 

jasnavolba ( 31. ledna 2023 10:03 )

jak muže někdo urazit rozeného pošuka,ratarda s mozkem Pekárové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání