Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Šokující záběry: Šílenec na útěku před policií málem srazil maminku s kočárkem!

Autor: VaB - 
22. září 2022
11:54

Muž se zákazem řízení a pod vlivem drog se snažil uprchnout před policisty. Projel německou příhraniční obcí a u Studánky nedaleko Varnsdorfu jeho nebezpečné ujíždění skončilo. Cestou způsobil nehodu a málem srazil maminku s kočárkem.

V pátek si policisté z Rumburku všimli auta a řidiče (48), o kterém věděli, že má zákaz řízení. Rozhodli se ho proto zastavit. Když zapnuli majáky a stopku, začal jim ujíždět. Řítil se vysokou rychlostí, nerespektoval značky ani ostatní řidiče, v Rumburku navíc ohrozil maminku s kočárkem!

Rumburkem uháněl směrem k hraničnímu přechodu do Německa. Pak vjel do obce Seifhenersdorf. „V německé obci řidič pronásledovaného vozidla nedal na křižovatce přednost jinému projíždějícímu vozidlu a následně došlo k jejich střetu.  Ani to ho však nezastavilo a pokračoval ve své jízdě, tentokrát zpět přes státní hranice do České republiky směrem na obec Varnsdorf,“ popsala mluvčí policie Eliška Kubíčková.

Hlídka mu nicméně byla stále v patách a před ním už byla nachystaná další, která vytvořila zátaras. Když k nim dojel, už proti němu stáli dva policisté s namířenými zbraněmi. „Teprve to donutilo řidiče vozidla zastavit. Policisté mu za použití donucovacích prostředků přiložili služební pouta a zadrželi ho,“ dodala mluvčí.

Hlídka se nespletla, řidič opravdu neměl za volantem co dělat, navíc test na drogy ukázal pozitivní výsledek na amfetamin/metamfetamin. Za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání mu hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.

Video  Policistům ujížděl v Rumburku zdrogovaný řidič.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Lomikel ( 22. září 2022 13:10 )

klídek,
něco provedl u nás, něco v Německu. Holt bude mít dva soudy a bude bručet ve dvou kriminálech. Takže bych to nechal na očtř obou států....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání