Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Chlapci po nehodě amputovali polovinu těla: Na fotce ukázal zkázu z okamžiku neštěstí

Autor: rc - 
20. září 2022
18:03

Otřesný pracovní úraz se stal mladíkovi Lorenu Schauersovi. Dvacetiletý muž před dvěma lety spadl i s vysokozvižným vozíkem, který řídil, z mostu. Stroj ho zavalil a rozdrtil mu spodní polovinu těla a usekl ruku. Navzdory vážné nehodě se rozhodl, že se nevzdá. Podstoupil amputaci a teď na sociální síti vypráví svůj příběh po nehodě a svou cestu ke štěstí, které prožívá se svou manželkou.

V září 2019 Loren Schauers pracoval na stavbě. Zrovna se ve svém vysokozdvižném vozíku nacházel na mostě, když se přiblížil k jeho okraji a zničehonic se podle informací Daily Star zřítil z výšky víc než patnáct metrů. Vozík ho po pádu zavalil. Uťal mu pravé předloktí a rozdrtil spodní část těla. Mladík byl převezen do nemocnice a lékaři neměli jinou šanci, než mu provést hemikorperektomii. Při zákroku mu amputovali spodní část těla, aby mu zachránili život.

Rodák z americké Montany se z nejhoršího dostal a vrátil se domů do města Great Falls ke své ženě. Zároveň se rozhodl, že veřejnosti poví svůj strastiplný příběh. Na sociální síti instagram dokonce publikoval snímek, kdy ještě leží pod vozem! „Když se pozorně podíváte na druhou fotku, můžete mě vidět stále přišpendleného pod vysokozdvižným vozíkem,“ napsal ke snímku. Jeho manželka Sabia Reicheová (23) mu byla po nehodě nesmírnou oporou a stále je po jeho boku.

Na sociální síti YouTube mapují svůj vztah po nehodě. Sabia se o Lorena láskyplně stará a musí obstarat každodenní povinnosti sama a ještě mu asistovat. Již dříve na sociální síti nejeden z jejich sledovatelů měl nemístné poznámky na jejich sexuální život. Lidé se ptali, jaký mají sex. Sabia odpověděla, že taková otázka je neuctivá. „Je to velmi osobní otázka, na kterou nikdy neodpovíme,“ uzavřela.

Video  Záchranáři bojovali o život cyklisty na Novojičínsku.  - ZZS Moravskoslezského kraje
Video se připravuje ...

prochazkanamoste ( 2. října 2022 16:09 )

Kruté, ale bohužel dost pravděpodobné

margarete ( 21. září 2022 08:19 )

Otázka neuctivá a hlavně úplně zbytečná, odpověď je jasná, sex nemůžou mít žádný.

DWEI ( 21. září 2022 06:35 )

Strašný osud ..... Má můj obdiv a rovněž velký obdiv jeho manželce...

Zobrazit celou diskusi