Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sestry (†23 a †24) prchly ze Saudské Arábie kvůli perzekuci žen: V novém domově ale našly smrt!

Autor: rix - 
30. července 2022
10:01

Sympatické sestry Alsehliovy prchly ze Saudské Arábie, aby se vyhnuly tvrdým represím vůči ženám. Dívky Asra (†24) a Amaala (†23) zamířily do Austrálie, kde ale k překvapení všech náhle zemřely. Kriminalisté jsou zatím naprosto bezradní a prosí o pomoc veřejnost, aby přišli záhadnému úmrtí na kloub. 

Těla nebohých dívek objevili policisté v jejich bytě na předměstí Sydney. Ostatky sympatických krásek už prý byly ve značném stádiu rozkladu. Podle kriminalistů zemřely už v květnu. Nikdo ale neví jak. V Austrálii přitom Asra a Amaala hledaly bezpečí a nový život. 

Policisté jsou zatím bezradní. „Detektivové mají zájem mluvit s kýmkoli, kdo mohl něco vidět nebo kdo může mít informace o pohybu žen ve dnech a týdnech před jejich smrtí,“ uvedla vyšetřovatelka Claudia Allcroftová. 

Sourozenci uprchli ze Saudské Arábie bez rodiny v roce 2017, když jim bylo osmnáct a devatenáct let. Pět let spolupracovali s uprchlickou službou, která pomáhá cizím státním příslušníkům unikat před pronásledováním a žádat o azyl.

Se sestrami nebyly žádné problémy. Ani sousedé si na si na ně nestěžovali. Šlo prý o velmi usměvavé dívky. Starosti přišly až poté, co obě nešťastnice přestaly platit nájem. Nikdo v tu dobu ani netušil, jak strašná tragédie se za tím skrývá.

„Když jsem zjistila, co se stalo, byla jsem zmatená a v úplném šoku,“ svěřila se obsluha blízké benzinové stanice, kam dívky chodily často nakupovat. Prodavačka na ně vzpomínala jen v dobrém.

Deník Daily Mail s odkazem na zprávu Four Corners uvedl, že asi osmdesát saudskoarabských žen se v posledních letech pokusilo požádat o azyl v Austrálii. Ženy se snažily vymanit z područí svých mužů, kteří si s ženami v Saudské Arábii mohou dělat prakticky cokoliv.

vychechtaná ( 30. července 2022 13:14 )

Určitě to mají na svědomí jejich příbuzní. Islám je svinstvo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání