Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Veroniku (34) z Broumovska od září nikdo neviděl: Může být v ohrožení!

Veroniku (34) z Broumovska od září nikdo neviděl: Může být v ohrožení!
Veroniku (34) z Broumovska od září nikdo neviděl: Může být v ohrožení!  (Autor: Policie ČR)
Autor: jel - 
29. prosince 2021
16:37

Policie z Broumova znovu žádá veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované čtyřiatřicetileté Veronice Baníkové. Ta odešla z domu 19. září a od té doby ji nikdo neviděl. Podle policie by mohla být ohrožena na zdraví nebo dokonce na životě.

Jak uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová již v září, žena takto odešla z domu několikrát, ale vždy se po dvou či třech dnech vrátila. Proto po ní bylo vyhlášeno pátrání až 23. září. 

Žena má krátké světle hnědé vlasy a v době odchodu z domova na sobě měla paruku, měří kolem 170 centimetrů a má problémy s chůzí. Naposledy byla viděna v zelené bundě, modrých džínách a oranžových botách značky Adidas. Policie se koncem prosince opět obrátila na veřejnost. 

„Na základě zjištěných informací z dosavadního šetření se tato žena může nacházet na celém území Královéhradeckého kraje a je možné, že může být ohrožena na zdraví či dokonce životě,“ sdělila mluvčí Eliška Majerová. Ta také vyzvala každého, kdo by měl o pohřešované jakékoliv informace, aby neváhal a kontaktoval policii. Pohřešovaná by se údajně mohla pohybovat po celém Královéhradeckém kraji.

Video  Jak pomoci při pohřešování dětí?  - Videohub
Video se připravuje ...

Moly28 ( 29. prosince 2021 18:02 )

Feťačka prostitutka (dle fota)?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání