Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Opilec na babetě daleko nedodrandil: Při honičce ho zastavil plot, pak policisté

Autor: ran - 
17. dubna 2021
16:17

V úzkých uličkách Červeného Kostelce se v sobotu 10. dubna v noci odehrála honička policejního auta s mužem na babetě. Odmítal na výzvu policistů zabrzdit - nakonec ho ale zastavil plot, když vjel areálu, kde to neznal. Nyní policie zveřejnila video z pronásledování, na které se můžete podívat v článku.

Noční honička ve městě Červený Kostelec v Královéhradeckém kraji skončila pro řidiče babety neslavně, bezpečnost silničního provozu si ale oddychla. Kličkující babetista před plotem v areálu firmy neměl kam dál unikat, proto zdvihl ruce a odevzdal se do moci policie.

Mladíkovi hrozí trest až jeden rok za mřížemi. Jak uvedli policisté, měl v době zadržení na kontě už tři záznamy o zákazu řízení všech motorových vozidel.

Poslední ze zákazů mu vypršel na podzim loňského roku. Muže nyní čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ zdůvodnila policie hrozící roční trest.   

Mladík měl sice předpisově helmu na hlavě, neměl ale řidičské oprávnění a nadýchal přes 2 promile. Ukázalo se, že než si na moped sedl, vypil 5 piv a 3 dcl tvrdého alkoholu.   

Video  Honička muže na mopedu úzkými uličkami Červeného Kostelce skončila u plotu firemního areálu.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání