Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt krásné studentky (†21): Tělo našli u hasičárny, její auto někdo zapálil

Autor: rc - 
2. října 2021
11:50

Američtí policisté vyšetřují smrt studentky Sheridan Wahlové. Jednadvacetiletá žena jela na návštěvu ke svému otci, na místo ale nedorazila a nedala o sobě ani vědět. Ustaraná rodina proto kontaktovala strážce zákona. Policisté v rámci pátrací akce našli studentčino tělo u hasičské stanice a o 16 kilometrů dál i její automobil.

Na dlouhou cestu z floridské Tampy na Myrtle Beach v Jižní Karolíně vyrazila 21letá studentka Sheridan Wahlová. Do Jižní Karolíny jela navštívit svého otce. Domů už bohužel nedorazila.

Neozvala se rodičům ani nikomu blízkému, a tak se Sheridanina matka Kelly rozhodla, že využije sílu sociálních sítí. Na facebook napsala výzvu s tím, aby ji kdokoliv, kdo by Sheridan poznal, kontaktoval.

Pátrání

O den dříve, než se na sociální síti objevila Kellyina prosba, měla být se svou dcerou v kontaktu. Spojit se měli pomocí aplikace FaceTime, kdy jí Sheridan údajně řekla, že si chtěla poblíž Myrtle Beach pronajmout skútr.

Studentka se chtěla vrátit zpět domů, jednalo se ovšem o devítihodinovou cestu, a tak ji Kelly pobídla, aby před náročnou cestou přespala v Myrtle Beach. Dívka se už ale neozvala. Zděšení rodiče proto kontaktovali policii. Pátrání dopadlo bohužel tragicky.

Zapálené auto

O dva dny později bylo nalezeno tělo mladé studentky za hasičskou stanicí Hannah-Salem, tedy zhruba osmdesát kilometrů od Myrtle Beach. Podle informací britského deníku Daily Mail se jedná o malou hasičárnu se třemi garážemi. Později bylo nalezeno i auto zesnulé ženy.

Její vůz Toyota Corolla se našel v příkopu v kukuřičném poli. Podle vyšetřovatelů ho někdo zapálil. Nalezena byla asi šestnáct kilometrů od místa nálezu těla. V případu byla nařízena pitva.

Neznámý muž

„Sheridan byla naše milovaná a milující dcera, sestra, neteř a přítelkyně. Bude nám chybět víc, než dokážu vyjádřit slovy,“ oznámila zdrcující zprávu na facebooku Kelly. Její spolubydlící z koleje Elizabeth Echeniquová na stránce GoFundMe, která byla založena ve snaze vybrat dostatek financí na pohřeb, uvedla, že z místa, kde se našlo auto, prchal bílý muž. „Byla úžasná muzikantka. Častokrát seděla a dělala hudbu pro zábavu a relaxaci sama či s přáteli. Milovala módu a byla velmi zdravá. Byla spontánní a věděla, jak vás rozesmát. Co se tedy stalo této milé, milující, talentované a krásné mladé ženě?“ dodala Elizabeth.

VIDEO: Brutální vražda dvou stopařek. Z výpovědi a doznání vraha Krupičky mrazí.

DanY67 ( 2. října 2021 14:17 )

Tak nevím buď jste dementní nebo neumíte číst!😡🙉🙈její tělo se našlo za hasičárnou !a uto o 16km dál zbořené!!ne ona ale auto uhořelo.nekdo ho zapálil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání