Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexuální koučku Alexandru zavraždil vlastní manžel: V záchvatu žárlivosti ji ubodal k smrti!

Autor: rc - 
25. září 2021
15:12

Rukou vlastního muže zemřela Alexandra Mursalová (†25). Psycholožka a sexuální koučka z Petrohradu s manželem Rustamem Mursalovem (24) vychovávala dvě děti. Mursalov, který pracoval jako osobní trenér, ji měl v záchvatu žárlivosti ubodat k smrti a posléze její tělo shodit z balkónu!

Alexandra Mursalová v ruském Petrohradě byla známá jako psycholožka se seznamem zámožných klientů. Pracovala rovněž jako sexuální koučka. Tvrdila, že dokáže lidi „naučit jak milovat.“ Pětadvacetiletá maminka dvou dětí říkala, že umí poznat problém během pouhých patnácti minut. „Všechno vyřeším během dvou sezení,“ říkala o své práci podle informací britského deníku Daily Mail. Ovšem rodinné problémy u sebe doma vyřešit nedokázala. Její manželství s osobním trenérem Rustamem Mursalovem údajně procházelo krizí.

Vyhrožoval jí smrtí

Pouhý týden před smrtí si údajně na sociální síti svým fanouškům stěžovala, že jí její manžel vyhrožuje smrtí. „Zaklepal na dveře a říkal, že mě zabije,“ měla napsat s tím, že vyhrožoval i jejich dětem. „Vzala jsem děti a změnila byty, ale od té doby přichází každou noc, klepe na dveře, volá na interkom, budí nás a děsí děti,“ dodala Alexandra s tím, že však všechny ubezpečuje, že ví, jak situaci vyřešit.

„Pamatujte, že jsem vám řekla pravidla, co dělat s násilníkem- manipulátorem. Zaprvé, udělejte jasnou hranici, jak může a jak se k vám nesmí chovat. Zadruhé, když nesplní podmínky, odejděte a ignorujte ho. Nekomunikujte s násilníkem, tohle miluje. To je jeho cílem,“ napsala rady svým fanouškům.

To nebylo poprvé, kdy se svěřovala s manželskými problémy. Mursalov měl být opakovaně žárlivý a tak manželé chodili na terapie. „Díky tomu byl náš vztah lepší, přiznal, že se choval špatně. Celé léto byl náš vztah skvělý. Nejlepší období,“ byla šťastná Alexandra. Štěstí však zřejmě trvalo jen krátce a už v srpnu se vše změnilo k horšímu. „Peníze jsou neustálým problémem v našem vztahu. Dnes mi manžel řekl, že peníze všechno ničí a jednoho dne se budu muset rozhodnout, jestli on nebo peníze,“ napsala.

Desetkrát ji bodl

Mursalov ji podle výše zmíněného deníku ubodal k smrti a posléze jejího tělo shodil z budovy z výšky téměř čtyřicet metrů. Pak se měl dát na útěk před zákonem. Nicméně nakonec se sám vzdal policii. Při výslechu se prý policii přiznal, že svou vlastní manželku zavraždil. K vraždě došlo 21. září. Mursalov si údajně připravil nůž a děti odvezl k příbuzným. Alexandra k bytu přijela s jiným mužem, s nimž se Mursalov popral a nakonec se svou manželkou zůstal zcela sám. Desetkrát ji měl bodnout, pak vzít její tělo a shodit ho z balkónu v třináctém patře.  

VIDEO: Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání