Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Po vraždě oblíbené influencerky Gabby (†22) policie prohledala domov jejího zmizelého přítele: Co tam našla?

Autor: ran - 
22. září 2021
19:55

Policie potvrdila, že tělo, které se před pár dny našlo, skutečně patří oblíbené influencerce Gabby Petitové (†22), která přes léto cestovala v obytné dodávce s přítelem Brianem Laundriem (23). Ten je momentálně možná nejhledanější osobou Severní Ameriky, protože zmizel. Pitva přitom prokázala, že Gabby někdo zavraždil. Znepokojivé fotografie ukazují, co měl mladík ve svém pokoji.

Celý červenec a skoro celý srpen 2021 spolu cestovali v malé obytné dodávce po Spojených státech amerických, obdivovali přírodu a o svém putování zveřejňovali příspěvky na sociální sítě. Závěr cesty se ale nesl ve stínu velké tragédie. Dívka je mrtvá a její přítel na útěku. Podle policie, jak už dříve zveřejnila, měli spolu mladí lidé velké neshody a zuřivě se pohádali.

1. září se Brian Laundrie sám vrátil domů k rodičům na Floridu, po dívce ale bylo vyhlášeno pátrání teprve 11. září, ačkoli se rodičům přestala ozývat už koncem srpna a na sociální sítě od té doby nic nepřidala. 14. září Brian zmizel a nyní po něm policie intenzivně pátrá. V neděli 19. září se nedaleko kempu v národním parku ve Wyomingu našla mrtvola, která byla nyní definitivně identifikována jako Gabby. Někdo ji zabil.

Zatímco je její bývalý přítel stále na útěku, z fotografií, které získal deník New York Post, se podařilo zjistit, jak tento mladý muž vůbec bydlel. Některé věci v jeho pokoji přitom mohou v kontextu nedávných událostí působit  znepokojivě.

Helma ve skříni i podivný obrázek 

Kromě série sci-fi komiksu Strážci, úhledně seřazené v knihovničce, na první pohled zaujme nástěnný obrázek se sice schematizovanými, nicméně přesto jasně násilnými výjevy, dále pistole v barvách americké barvy připevněná ke skříňce a ve vitríně naaranžovaná helma Darth Vadera z Hvězdných válek.

Samotný dům je poměrně rozlehlý, má několik koupelen a v zadní části menší bazén. Jeho obyvatelé, Brianovi rodiče Roberta (55) a Chris (62), nyní ale prožívají snad nejtěžší dny v životě. Nemovitost byla policií oficiálně zahrnuta pod termín „místo činu“, dokonce ho rodiče museli na pár hodin opustit, aby tam agenti FBI mohli provést domovní prohlídku. Agenti pak z domu vynášeli celou řadu věcí, které patrně pokládali za možné důkazy či stopy.

Když se Brianovi rodiče o smrti Gabby dozvěděli, přes svého právníka vydali krátké prohlášení. Stojí v něm jen čtyři slova. „Odpočívej v pokoji, Gabby.“

Policie obdržela stovky telefonátů s tipy na možný výskyt zmizelého Briana. Objevil se dokonce i záznam z kamery, která v přírodě monitoruje pohyb zvěře. Na snímku je muž silně se podobající hledanému. Policie všechny stopy vyhodnocuje, ale bývalý Gabbyin přítel zatím stále uniká. 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání