Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásná influencerka má neobvyklý způsob obživy: Dopisováním s nadrženými muži si přijde na 6 tisíc denně!

Autor: rc - 
30. ledna 2021
14:54

Neobvyklý způsob obživy má dvaadvacetiletá kráska z americké Kalifornie. Žena, která si na instagramu říká Calli, si dopisuje s několika muži najednou, kteří jí za to platí! Influencerka, kterou na sociální síti TikTok sledují tisíce fanoušků, si smyslným dopisováním vydělá denně v přepočtu přes 6 tisíc korun!

Na zhruba šest a půl tisíce denně si přijde kráska pocházející z americké Kalifornie. Dvaadvacetiletá žena, kterou na sociální síti TikTok sleduje až milion lidí, si na účty vydělává opravdu netradičním způsobem. Mnoho mladých dívek si vydělává peníze jako tzv. sugar baby. Žena, která na sociální síti vystupuje pod jménem Calli, se rovněž rozhodla stát se sugar baby, ovšem s tím rozdílem, že má několik sugar daddies, které navíc vůbec osobně nezná!

Calli si dopisuje s několika muži zároveň a za dopisování jim vystavuje účet! Týdně jí dotyční pošlou až 2 120 Kč. Pro britský deník The Sun Calli uvedla, že si tak denně přijde až na 6 476 Kč. Navíc udržuje dlouhodobý vztah s přítelem Carsonem, kterému dle jejích slov vůbec nevadí způsob její obživy. „Já se s nimi nepotkávám, takže je mu to jedno,“ uvedla Calli s tím, že dvacetiletému příteli dokonce dává přečíst zprávy, které svým klientům píše a které píšou oni jí. „Jsou velmi osamělí a potřebují mít s kým si promluvit,“ uvedla Calli s tím, že je to hodně práce.  

VIDEO: Letuška varuje cestující: Tyto věci byste neměli konzumovat v letadle!

Video  Letuška varuje cestující: Tyto věci byste neměli konzumovat v letadle!  - TikTok, Facebook
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi