Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Je to přes čáru? Zimomřivá fenka kopíruje outfity slavných hvězd!

Autor: jžk - 
9. ledna 2021
18:32

Stylová fenka italského chrtíka Tika (9) se stala v prosinci virální senzací poté, co její páníčci nahráli na internet video, na kterém představuje svůj bohatý šatník. Příspěvek „Miluji to, ale nemůžu to nosit!“ získal neuvěřitelných 25 milionů zhlédnutí!

Tika, která má nyní na instagramu 562 tisíc fanoušků, se stala slavnou internetovou ikonou poté, co její páníčci zveřejnili video, na kterém s vtipným nadhledem předvádí její šatník. Na klip zareagovala spousta celebrit, včetně kolumbijsko-americké herečky Sofíe Vergary, která ho zparodovala, aby představila svou novou kolekci pro Walmart.

Fence se, zdá se, rozjela slibná kariéra. V dalších videích představuje módní výstřelky pro rok 2021. Hvězda instagramu a nyní i TikToku žije se svými dvěma páníčky v kanadském Montrealu. Posuďte sami, je-li její šatník stylovější než ten váš!

Roztomilá Tika se například představila v růžovém lyžařském oblečku, kterým odkazovala na outfit Bridget Jonesové. Nechyběly ani dvě velké bambule. „Je to opravdu diva a já se jen snažím vyjádřit její osobnost on-line. Opravdu to moc nepřikrášluju,“ promluvil o fenčině internetové image pro Fashion Magazine její páníček Thomas. 

Nezapomněl však dodat, že šatník, který Tice vybavili, je ve skutečnosti spíše nutností, než rozmarem. Italští chrtíci jsou ve skutečnosti psi šlechtění na poušti (první zmínky o tomto plemenu sahají až do starověkého Egypta!) a potřebují ochranu před chladným počasím, které je pro Kanadu typické. Nikdo však nemůže popřít, že má fenka styl!

frantacizek ( 10. ledna 2021 06:07 )

Zobrazit celou diskusi