Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Toulavý pejsek na ulici trpěl hlady: Jeho reakce na nabídnutý párek dojímá

Autor: jžk - 
27. prosince 2020
12:58

Svět obletělo další z těch videí, při kterém člověku ukápne slzička dojetím. Tentokrát čin ženy z čínského města Jinzhong “rozplakal” i toulavého psa, když se s ním podělila o párek.

Pejska našla žena v městském parku v Jinzhongu, když k ní přišel žebrat o jídlo. Na srdcervoucím videu panáčkuje a prosí předními tlapkami, než mu začne po štědré svačince slzet oko. 

Podle Daily Star byl toulavý pes v parku i následujícího dne, když se ho žena pokusila nalákat do auta pomocí kousků masa. Jakmile však pochopil její záměr, přestal vrtět ocasem a se skočil zpátky na ulici. „S kamarády jsme byli na cestě do parku, když jsme ho potkali. Plakal, když jsem mu dala jídlo, ale utekl, když jsme se ho pokusili vzít domů,” řekla novinářům žena, která si přála zůstat v anonymitě.

Musel se bát, že ho odchytíme jako lapkové, kteří lákají toulavé psy do minivanu s jídlem,” je přesvědčená cizinka, která se ho ještě několikrát neúspěšně pokoušela najít. „Možná to zkusím později, nebo se zeptám lidí, kteří uklízejí ulice,” dodala. Komentáře pod videem se shodly, aby pejska, který je schopen plakat, dostali co nejdříve do bezpečí.

diskutujici ( 28. prosince 2020 08:00 )

"..přestal vrtět ocasem a se skočil zpátky na ulici.."
Smysl téhle věty ne a ne pochopit.

verka1 ( 27. prosince 2020 20:04 )

Chytrý pejsek a chudáček.

dvorece ( 27. prosince 2020 18:04 )

Samozřejmě s takovou kulturou chování a jednání nesouhlasím. Uplně stejně, jako by nesouhlasili indové s tím, jak jíme krávy a videa z jatek by je silně traumatizovala.....

ruda43 ( 27. prosince 2020 17:28 )

Stačí na to neču­mět,jed­noduc­hý,že jo?

ruda43 ( 27. prosince 2020 17:27 )

No hlavně že ti chutná...

Zobrazit celou diskusi