Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mrazivé záběry na TikToku: Dívku (†16) zavraždili hned po vánočním tanečku pro fanoušky

Autor: ran - 
28. ledna 2021
11:48

Kalecia Williamsová (†16) se natáčela při tancování v hotelu v americké Atlantě 26. prosince. Zachytila při tom poslední chvíle před vlastní vraždou. Na konci záznamu je viditelně vystrašená a otáčí se ke dveřím, protože v ten okamžik jí někdo vstoupil do pokoje.

Maminka dívky April Smithová uvedla, že video dcera natočila dvě minuty po poledni. Vyšetřovatelé říkají, že Kalecianině smrti předcházela velká hádka. „Co se stalo mezi natočením videa ve 12:02 a její smrtí ve 12:23? Chci to vědět,“ je maminka odhodlaná dobrat se spravedlnosti.

V souvislosti s případem už policie zadržela 16letého mladíka, kterého podezřívají z toho, že Kalecii zastřelil. Vyšetřují i to, jak se dostal ke zbrani, když mu ještě nebylo 18 let. Maminka si ale myslí, že do smrti její dcery je zapleteno víc osob.

Své poslední video dívka vyplašeně vypnula: 20 minut poté byla po smrti

Jedna ze svědkyň Kanautica Starkieová byla právě v hotelu a pro televizi Fox 5 řekla, co tam zažila. „Křičeli tam na sebe, podle toho, co jsem slyšela, ta holka začala panikařit,“ popsala. „Pak jsem viděla, jak z výtahu vycházejí dva muži a nesou mezi sebou tu holku. Jeden ji držel za jednu nohu, druhý za druhou a říkali, že ji někdo zastřelil,“ doplnila.

Kalecia byla vynesena do hotelové lobby, kde se ji záchranáři snažili přivést k životu. Jejich činnost natočila Starkieová na mobil. Měla střelnou ránu v oblasti rozkroku a byla v bezvědomí. Po převozu do nemocnice byla prohlášena za mrtvou. „Chci vědět, proč ji přenášeli z pokoje do haly. Prý to bylo kvůli krvi, ale na videu žádná není. Chci vysvětlení, co se tam dělo,“ uzavřela nešťastná maminka.

Několik desítek kamarádů a příbuzných se po dívčině smrti sešlo před budovou hotelu, aby na Kaleciu zavzpomínali, zapálili svíčky ve tvaru srdce a jména zavražděné a vypustili za ní do nebe balónky. Kromě toho také veřejně vyjádřili odhodlané přání, aby se případu dostalo řádného vyšetření a na viníka nebo viníky dopadla tvrdě ruka zákona.

Video  Kalecia Williamsová si twerkovala v hotelovém pokoji a natočila tak poslední vteřiny před svojí smrtí. Byla zaražděna.  - Instagram
Video se připravuje ...

jokol ( 28. ledna 2021 15:38 )

Copak šestnáctiletý "žabec" pohledává sama v hotelovém pokoji?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání