Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krásnou učitelku Sabinu (†28) našli zavražděnou v parku: Kamera pak zachytila muže s rukama od krve?!

Autor: rix - 
24. září 2021
19:57

Otřesnou vraždu řeší kriminalisté v Londýně. V místním parku nalezli tělo krásné učitelky základní školy. Kolegové a nadřízení Sabiny Nessaové (†28) jsou z tragické smrti v šoku, stejně jako britská veřejnost. Policisté v souvislosti s činem žádají svědky o informace o muži, jehož zachytily bezpečnostní kamery.  

Jak uvedl server Sky News, detektivové se domnívají, že k ohavné vraždě nebohé učitelky došlo minulý pátek večer v parku v jihovýchodním Londýně. Policisté v souvislosti s trestným činem zadrželi čtyřicetiletého muže, který byl však později propuštěn na svobodu. K vraždě došlo v době, kdy se v okolí místa činu pohybovalo spousta lidí. „K útoku došlo v pátek okolo půl deváté večer. V tu dobu byli v parku lidé se psy a nebo běžci,“ uvedl šéf policistů Joe Garrity. 

„Prosíme každého, kdo se v okolí pohyboval a má nějaké informace, aby se ozval,“ apeloval Garrity. Vyšetřovatelé na oficiálních webových stránkách informovali, že v souvislosti s vraždou zadrželi dalšího osmatřicetiletého muže, který zůstává nadále ve vazbě. Navíc zveřejnili fotografie z kamerových záznamů, na nichž je neznámý muž patrně s rukama od krve. „Žádáme kohokoliv, aby se na tyto fotografie pečlivě podíval a zkontroloval, zda ví, kdo je tento muž, nebo ho v posledních dnech viděl,“ píší policisté s tím, že informace o identitě muže by mohly být zásadní ve vyšetřování vraždy Sabiny.  

Nadřízení a kolegové zavražděné učitelky jsou v šoku. „Byla starostlivá, milá a naprosto oddaná svým žákům,“ vzpomínala na ni ředitelka základní školy Lisa Williamsová. „Měla před sebou celý život a měla toho tolik co dát. Její ztráta je strašně smutná,“ dodala zdrcená ředitelka. 

Video  Policie požádala o informace o neznámém muži. Kamera ho zachytila s rukama od krve?! 
Video se připravuje ...

Pollo ( 27. září 2021 06:54 )

Ty jsi možná bílej, ale určitě blbec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání