Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svatební hostina skončila masakrem: Dva hosté zavraždili ženicha a jeho bratra!

Autor: jžk - 
5. února 2021
20:01

Novomanželský pár oslavoval svůj sňatek, když došlo ke konfliktu mezi ženichem a dvěma hosty. Radu Cordinianu a jeho bratr Philip spor odnesli smrtelnými střelnými zraněními.

Ženich Radu Cordinianu (†34) a jeho bratr Philip Cordinianu (36) byli zastřeleni druhý den svatebních slavností v místním country klubu. Mezi bratry a dvěma hosty z nevěstiny strany se rozpoutal spor, který skončil tragédií. Jak napsal deník Mirror, podezřelí Alexey D. a Vladimir D. byli zadrženi následujícího dne v Moskvě.

Při vyhrocené situaci zaznělo šest, nebo sedm výstřelů, po kterých se bratři Cordinianu skáceli k zemi mrtví. Nevěsta, známá pouze pod svým jménem Christina, sdílela na svém instagramu srdcervoucí slova směřovaná k jejímu zesnulému muži. „Jak budu žít bez tebe, můj milovaný? Vždy budu tvou ženou, slibuji. Navždy budeš můj jediný,“ plakala na sociální síti.

Dívej se na mě shůry a já splním všechny naše sny, abys byl na mě pyšný. Spi sladce, můj drahý, a já se pokusím přežít tu bolest,“ dodala. V komentářích se vyrojila řada kondolencí, které vyjadřovaly ovdovělé nevěstě upřímnou soustrast a přály do dalších dnů hodně sil. Vyšetřování nadále pokračuje.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání