Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po svatbě v Praze novomanželce zlomil vaz: Z basy ho pustí dřív!

Autor: so, rc - 
17. prosince 2020
05:20

Lidská zrůda Dmitrij Lošagin, který zlomil své manželce Julii vaz a pak se pokusil spálit její tělo, se dostane o tři roky dříve z vězení, než zněl prvotní verdikt - deset let za mřížemi. Po nepochopitelném rozhodnutí soudu to oznámila ruská prokuratura.

Soud v ruském Jekatěrinburgu rozhodl, že z vězení bude o tři roky dříve propuštěn Dmitrij Lošagin. Fotograf byl před pěti lety shledán vinným za vraždu své manželky Julie, jíž si bral při honosné svatbě v Praze. Šestadvacetileté modelce měl zlomit vaz na střeše jejich luxusního bytu v Jekatěrinburgu, který měl hodnotu 23 milionů korun! Manželé se měli pohádat po večírku, který pořádali pro své přátele. Hádka však skončila vraždou.

Soudkyně Alexandra Evladová v roce 2013 uvedla, že Dmitrij se se svou manželkou pohádal, než jí zlomil vaz. Navíc v soudních záznamech údajně stojí, že Julie byla brutálně znásilněna hodinu před vraždou.

Lošagin ostatky nejprve částečně spálil a pak zahrabal na odlehlém Urale. Když je policie našla, obličej oběti byl od spálenin k nepoznání. Ruské noviny ale psaly o tom, že zaútočil kvůli podezření, že manželka má milence a on od ní dostal AIDS. Nemoc se ale ani u něj, ani u manželky neprokázala. Lošagin se k vraždě nikdy nepřiznal. „Byla jsem šokována (rozhodnutím soudu - pozn. red.). Devítiletý trest za brutální vraždu je každopádně příliš krátký,“ uvedla Juliina matka Světlana Rjabová.

VIDEO: Antonín Vorel - sexuální deviant, kterému nepomohla ani kastrace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání