Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Masakr na domácí párty: Marie (16) přežila pod hromadou mrtvol, protože předstírala smrt

Autor: jel - 
14. listopadu 2020
15:46

Krvavý masakr se odehrál v sobotu 7. listopadu v šestém patře panelového bytu v ruském Jekatěrinburgu. Čtyřiatřicetiletý Dmitrij Sacharov tam během párty u sebe doma zastřelil své dva podobně staré kamarády a teprve osmnáctiletou Polinu. Těžce zranil další dvě teenagerky a poté obrátil zbraň proti sobě. Maria přežila jenom proto, že předstírala, že je mrtvá.

Tři dívky Polina Bardinová (18), Viktoria Paustovskajská (†17) a Maria Kosincevová (16) se společně v sobotní večer potloukaly kolem nákupního centra. „Na internetu se seznámily s muži, kteří je později vyzvedli a odvezli k Dmitrijovi do bytu,“ uvedl pro Komsomolskaju pravdu policejní mluvčí Valerij Gorelich. Maria vypověděla, že Sacharov napsal Polině a pozval dívky k němu, sám sebe popsal jako rozvedeného muže, který je otcem jednoho dítěte.

V bytě s ním byli také jeho dva přátelé barman Oleg Bregněv (†36) a realitní makléř Anton Anisimov (†32). Dívky už prý nudilo potkávat se s chlapci v jejich věku a tak souhlasily, že se k mužům připojí na domácí párty. Nečekaly však, že se večírek změní v boj o život. Muži dívkám řekli, že jsou nejlepší přátelé a podle teenagerek, které přežily, je nijak sexuálně neobtěžovali.

Maria řekla, že Sacharov, který pracoval jako ochranka, nepůsobil vůbec nebezpečně. Pak však z ničeho nic přestal hrát počítačovou hru a popadl svou loveckou pušku a údajně řekl „pojďme hrát“ a začal střílet. „Vystřelil po mně, ale Anton skočil přede mě. Pak jsem slyšela dva výstřely z kuchyně, kde byl Oleg a Viktorie,“ vypověděla Maria. Ta v té době ležela pod mrtvými těly Antona a Poliny a bála se pohnout. Ležela v kalužích krve a povedlo se jí získat Antonův telefon a přihlásit se na sociální síť. Těžce zraněné Viktorii se mezitím povedlo odplazit na toaletu.

„Napsala jsem svým přátelům, aby zavolali policii a sanitku. Viktoria udělala totéž, takže jsem věděla, že je naživu, ale neodvážila jsem se se k ní dostat a pomoci jí,“ popsala hrůzné okamžiky přeživší Maria. Viktorii, která byla postřelená, se povedlo nahrát z posledních sil hlasovou zprávu. „Ztrácím vědomí, vím jenom, že jsem zatím živá. Myslím, že umírám. Hrozně to bolí, jestli sem přijde a uvidí, že jsem naživu, zabije mě,“ řekla v hrozivé zprávě.

Obě dívky od začátku útoku strávily v bytě plném mrtvol ještě čtyři hodiny, než je policie zachránila. Útočník se zastřelil ještě před příjezdem kriminalistů. Maria přežila bez zranění, Viktorie je v nemocnici ve vážném stavu. Proč útočník začal střílet, je ovšem záhadou.

ruda43 ( 15. listopadu 2020 20:21 )

Téda,pane vachmajstr,voni sou chytrej jak Rádio Jerevan,fakt..

blesik ( 14. listopadu 2020 22:52 )

blesik ( 14. listopadu 2020 22:51 )

Pokud máte potřebu někoho opravovat a ještě se mu povýšenecky vysmívat, tak máte něco blbě Vy, bohužel nikoliv v článku, ale v sobě.

zlinacek ( 14. listopadu 2020 20:49 )

Radaktor si neumí ani po sobě přečíst, co napsal. Ale určitě ne bude mít ani koule to opravit a poděkovat.
Tři dívky Polina Bardinová (18), Viktoria Paustovskajská (†17) a Maria Kosincevová (16) společně v sobotní večer a potloukaly se kolem nákupního centra. „Na internetu se seznámily s muži, kteří je později vyzvedli a odvezli k Dmitrijovi do bytu,“ uvedl pro Komsomolskaju pravdu policejní mluvčí Valerij Gorelich. Maria vypověděla, že Sacharov napsal Polině a pozval dívky k němu, sám sebe popsal jako rozvedeného muže, který je otcem jednoho dítěte.
A pokračování : Maria přežila bez zranění, Viktorie je v nemocnici ve vážném stavu. Proč útočník začal střílet je ovšem záhadou.

Tak co ty, autore jel -. napadne tě, co máš blbě?

offline ( 14. listopadu 2020 17:46 )

Zádumčivá ruská duše... Ten národ je předurčen k věčné bídě a utrpení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání