Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Poblázněný narkoman lezl v Chebu po balkonech: Nakonec vnikl cizí ženě do bytu!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
22. září 2021
14:26

V těle měl drogy a myslel si, že ho někdo pronásleduje. Muž v Chebu vylezl na střechu domu a šplhal po balkonech. Nakonec se dostal k ženě do bytu. Duchapřítomně na něj zavolala policisty a ti ho sebrali.

S pavoučím mužem měla čest hlídka policie z Chebu. Na začátku ledna devětadvacetiletý obyvatel Chebu v domnění, že je pronásledován, vlezl do paneláku a přes poklop na střechu. Chvilku tam skákal přes překážky, pak se pokusil slézt na balkón ve čtvrtém patře.

„Následně měl začít ťukat na prosklené balkónové dveře a dožadovat se jejich otevření. Toho se ovšem nedočkal, tak měl vylézt zpět na střechu panelového domu,“ řekl policista Jakub Kopřiva. Pak přeskočil na jiný panelák a slezl na balkón, opět ve čtvrtém patře.

Skrze otevřené dveře na balkóně vlezl do bytu a majitelku poprosil, zda si nemůže zavolat. „Žena jeho prosbu vyslyšela a skutečně zavolala, ovšem bez jeho vědomí na linku 158,“ dodal Kopřiva. Stačilo už jen počkat na policisty.

Neznámého muže zadrželi schovaného v jednom z pokojů. Pak skončil na služebně. Jak uvedly Novinky.cz, měl pozitivní test na pervitin. „Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání přečinu porušování domovní svobody,“ zakončil policista s tím, že muži hrozí až tříletý trest vězení. Má za sebou totiž už mnoho majetkové trestné činnosti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání