Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šmírák si natáčel ženy v nákupním centru v Chebu: Zachytila ho kamera!

Autor: rix - 
27. dubna 2021
23:24

Výtečník v chebském obchodním domě si zalezl na dámské toalety. Tam se ukryl do jedné z kabinek, aby mohl přes stěnu pomocí mobilu natáčet ženy při jejich potřebě. Policisté pátrají nejen po něm, ale i po dvou svědcích, kteří by k případu měli co říci.

„Chebští kriminalisté pátrají po svědcích, kteří byli v úterý 6. dubna letošního roku v době od 15:24 hodin do 15:52 hodin v prostoru dámských toalet obchodního centra Dragoun v Chebu. Zatím neznámý pachatel měl vstoupit právě do prostoru dámských toalet, ukrýt se v kabince a následně vrchem přes boční stěnu pořizovat mobilním telefonem obrazový záznam z vedlejší obsazené kabinky, uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. 

Jedna z žen si devianta všimla a ihned zavolala policisty. Ti si poté vyžádali kamerové záznamy. Policisté teď tak pátrají po osobách zachycených na záznamu. Ty by mohly pomoci celou situaci objasnit. 

Žádají případné svědky, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na kterékoliv obvodní oddělení.

Video  Muž si natáčel ženy v kabince.  - KŘP Karlovarského kraje.
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání