Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Obyvatele Mostu na ulici překvapil nahatý běžec: Bizarním jednáním se zabývá policie

Nahatý muž v Mostě.
Nahatý muž v Mostě.  (Autor: YouTube - e-deníky TV)
Autor: VaB - 
13. dubna 2021
13:32

Pořádné pozdvižení způsobil v Mostě neznámý muž, který se úplně nahatý prohnal po chodníku kolem zastávky městské hromadné dopravy. Ruce měl rozpažené a běžel pomalu, jeho jednání tak stihl zachytit na mobil řidič jednoho z okolojedoucích aut. Případem se zabývá policie. 

Podivný zážitek má za sebou řidič osobního automobilu, který na jedné z mosteckých ulic potkal běžícího naháče. „Tak hoši, tady to jste ještě neviděli,“ říká na videu muž za volantem, jenž drží za jízdy telefon v ruce, aby mohl sportovce-nudistu natočit.

Nutno podotknout, že odvážlivec kromě oblečení neměl nasazenou ani obličejovou masku, čímž porušil vládní opatření proti šíření koronaviru.

Jak píše server emostecko.cz, muž běžel nedaleko Kahanu v Mostě na Lipovské ulici. Když naháč proběhl kolem zastávky, lidé jen nevěřícně koukali. Běžec pak utíkal dál, neznámo kam. Po celou dobu svého jednání měl rozpažené ruce. 

Případem se bude zabývat i policie, a to ze své vlastní iniciativy. Videa si totiž policisté všimli a ze zákona mají povinnost konat. „Kolegové se případem budou zabývat, zatím nemáme nic konkrétního,“ řekla Blesku policejní mluvčí Ludmila Světláková. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání