Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dědičku (†22) koňského impéria našli uškrcenou. Byla to nehoda při drsném sexu, tvrdí milenec

Autor: ran - 
24. září 2021
14:07

Už od roku 2019 probíhá soud s bývalým vyhazovačem a přítelem krásné, bohaté britské dědičky Anny Florence Reedové (†22), kterou našli mrtvou ve švýcarském hotelovém pokoji. Tam trávila čas právě se svým partnerem drsného vzezření Marcem Schatzlem, který dodnes tvrdí, že Annina smrt byla „jen“ nehoda při sexu. Soud je ale přesvědčen, že ji přítel úkladně zavraždil.   

Vyhazovač německého původu Marc Schatzle (31) se s dědičkou britského multimilionového koňského byznysu Annou Florence Reedovou (†22) podle Daily Mail seznámil v roce 2019 v Thajsku, kde byli oba samostatně na dovolené. Anna si mohla vyhazovat z kopýtka o něco víc, což na ní Schatzla, zdá se – kromě dívčiny krásy – nejspíš přitahovalo ze všeho nejvíc.  

Pak spolu začali cestovat... a hodně utrácet. Večer před Anninou smrtí, to už se nacházeli pro změnu ve Švýcarsku v luxusním rezortu u jezera Maggiore, si měli otevřít lahev šampaňského v ceně 136 dolarů (téměř 3000 korun). Dívku poté našli uškrcenou v koupelně pokoje. Přítel její smrt sváděl a dosud svádí na drsné sexuální hrátky, které se jim vymkly z ruky. Druhá strana je naopak přesvědčená, že Annu záměrně uškrtil právě Schatzle, a to ze zištných důvodů.

Svědčilo by o tom třeba to, že byl v době, kdy se dal pár dohromady, silně zadlužený a po seznámení jeho výdaje ještě vzrostly. Důkazem jeho nekalých úmyslů by mohl být i fakt, že v hotelovém výtahu velmi pečlivě schoval Anninu kreditní kartu. Schatzle ovšem před soudem, který stále běží, tvrdí, že tak učinil jen v žertu.

Podle žalobců je ale pravděpodobné, že si kartu chtěl uschovat k pozdějšímu použití. Jak soud se Schatzlem dopadne, ukáže čas. Podle dosavadního vývoje se ale zdá, že jeho osud se povážlivě nahýbá.

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých.  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

loft ( 24. září 2021 16:04 )

Drsný sex skončil DRSNĚ

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání