Herec zemřel po krátké nemoci v úterý, potvrdil smutnou zprávu magazín People. Garson podle jejich informací trpěl rakovinou slinivky a v posledních chvílích byl obklopen svou rodinou.

Willieho nejvíc proslavila role v Sexu ve městě, kde ztvárnil homosexuála Stanforda Blatche, nejlepšího kamaráda Carrie v podání Sarah Jessicy Parkerové (56). Nechyběl ani ve filmových pokračováních, a dokonce se měl objevit i v nejnovějších dílech z navazujícího projektu s názvem And Just Like That... Dokonce byl ještě vyfocen na place. Zda stihl natočit vše, už není jasné. Kromě slavného seriálu si zahrál také například v komediích A co když je to pravda?, Mezi námi děvčaty či Na Hromnice o den více.

Hold na sociálních sítích mu vzdal i kolega ze Sexu ve městě Mario Cantone, který v samotném seriálu ztvárňoval jeho soka, ovšem ve filmovém pokračování to dali dohromady, a dokonce se vzali. „Nemohl jsem mít lepšího televizního partnera. Jsem zničený a přemožený smutkem,“ napsal představitel Antonyho. „Vzali nám tě moc brzo. Byl jsi dar od bohů, sladký Willie. Odpočívej.... Miluju tě,“ sdílel na sociálních sítích herec.

Sám Garson byl pak naposledy aktivní na twitteru ještě 4. září, kdy napsal krásná slova: „Buďte na sebe milí... Vždycky. Lásku všem. Milý přístup.“ Těžko říct, zda věděl, že jsou to jeho poslední slova k veřejnosti.

Dojemný vzkaz do nebe pak herci poslal i jeho syn Nathen, kterého adoptoval v roce 2009. Podle něj to byl: „nejdrsnější, nejvtipnější a nejchytřejší člověk, jakého znal.“

„Moc tě miluju, taťko, odpočívej v pokoji a jsem strašně rád, že jsme spolu mohli tolik dokázat a zažít tolik dobrodružství.“ Připsal také, že je na tátu pyšný a že je čas, aby se teď vydal na jedno dobrodružství sám. „Vždycky budeš se mnou,“ dodal s tím, že nikdy nezapomene.

VIDEO: Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: Sarah Jessica Parkerová

Video
Video se připravuje ...

Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: Sarah Jessica Parker Profimedia

Fotogalerie
84 fotografií