Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rakušan v Chorvatsku zavraždil své tři děti: Už nemůžu dál, psal na facebook

Autor: ČTK - 
25. září 2021
18:41

Chorvatská policie podezírá 56letého Rakušana, že v Záhřebu zavraždil své tři děti a pak se pokusil o sebevraždu. Informovala o tom v sobotu místní média.

Podle policie byly v noci na dnešek nalezeny v bytě v záhřebské čtvrti Mlinovi tři nejspíše udušené děti, sedmiletá dvojčata - chlapec a dívka - a jejich čtyřletý bratr. Pravděpodobný pachatel, kterým je otec dětí, se pokusil o sebevraždu předávkováním léky a nyní je ve stabilizovaném stavu na jednotce intenzivní péče.

Státní zastupitelství uvedlo, že podezírá z trojnásobné vraždy rakouského občana narozeného v roce 1965. Pokud bude shledán vinným, hrozí mu až 50 let vězení. Podle deníku Jutarnji list jde o vídeňského finančního konzultanta, který za svou kariéru pracoval ve vysokých manažerských pozicích řady nadnárodních společností. Několik jeho v Chorvatsku registrovaných firem je nyní v likvidaci.

Podle chorvatských médií muž na facebooku zveřejnil příspěvek, v němž uvádí, že nemůže pokračovat dál kvůli různým finančním a emočním problémům.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

VIDEO: Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání