Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Drama v paneláku: Muž vtrhl do bytu a rozbíjel věci! Pořezaný padl k zemi a zemřel

Autor: rc - 
14. srpna 2021
13:56

Drama se odehrálo v paneláku ve slovenské obci Fiľakovo v okrese Lučenec. Pětadvacetiletý muž tam přespával u svého kamaráda, když zničehonic vyběhl na chodbu a zabouchal na sousedy. Vtrhl jim do bytu a rozbíjel skleněné dveře. Ošklivě zraněný pak padl k zemi. Na místo vyjeli záchranáři, kteří mu už však nemohli pomoci.

Pouhou půl hodinu před polednem na tísňové lince přijali hovor, v němž obyvatelé jednoho z paneláku v obci Fiľakovo oznámili, že se pětadvacetiletý mladík chová agresivně a rozbíjí sklo. „Byly tam vyslány okamžitě dvě jednotky záchranné služby i policie,“ uvedl pro slovenský deník noviny.sk mluvčí Operačního střediska Záchranné zdravotní služby Jozef Minár.

Přespával u kamaráda

Podle informací výše zmíněného deníku měl mladík přespávat u kamaráda, když v pozdních hodinách zabouchal na sousedy. Posléze, co mu žena otevřela, vtrhl do bytu a začal rozbíjet věci. „U sousedů, že tam prý rozkopl dveře, tam vběhl,“ uvedl obyvatel paneláku Igor s tím, že měl prý rozbít zrcadlo a ošklivě se pořezal na rukách. Následně zkolaboval. Záchranáři se ho marně snažili oživit.

„Až potom, co zkolaboval, zahájili okamžitě resuscitaci, ale nepodařilo se ho zachránit,“ dodal Minár. „V případě jsme začali trestní stíhání pro přečin usmrcení, v kterém momentálně probíhají procesní úkony. Bližšími okolnostmi této události se zabývají policisté,“ dodala mluvčí policie Petra Kováčiková. Navíc byla v případu nařízena pitva.

Video  Drama se odehrálo ve slovenském okrese Lučence. Muž (†25) vtrhl v paneláku do sousedního bytu a začal rozbíjet sklo. Poté, se sesunul k zemi a už ho nedokázali zachránit.  - reprofoto TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání