Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Peter všechny šokoval vrakem na střeše auta: Policisté se prý smáli, ale pak přišel tvrdý trest

Autor: rix - 
5. srpna 2021
14:01

Nečekaný výjev spatřili řidiči v květnu na silnici nedaleko Trnavy. Viděli pětičlennou posádku automobilu Ford Focus, jak nakládá na střechu vozidla vrak jiného auta. Chtěli vůz takto převést na vrakoviště. Řidič teď dostal za tento kuriózní způsob převozu trest.

„Na nebezpečný transport na silnici upozornili policii řidiči. Policisté ihned situaci prověřili. Na obchvatu města Trnava zpozorovali kolonu vozidel a před nimi viditelné přetížené auto,“ uvedli policisté na facebooku. Ti zjistili, že pětice mužů přepravovala nedovoleně náklad, a auto, na němž chtěli vrak převézt, je nezpůsobilé k jízdě.

Těžkou hlavu si s tím ale zřejmě řidič Peter nedělal. Pro TV Markíza totiž vesele líčil, že už podobným způsobem přepravil spousty aut. „Policajti se smáli, říkali, že něco takového ještě neviděli,“ řekl. Prý už takhle přepravil 40 nebo 50 aut a nikdy ho policie nechytila.

Teď už si ale na výtečníky policie došlápla. „Policie uložila řidiči pokutu 11 500 korun za přetížení vozidla. Vydaný rozkaz zatím není pracovomocný, a tak se proti němu může řidič u příslušného orgánu odvolat,“ uvedla pro noviny.sk mluvčí policistů Mária Linkešová.

Video  Výtečníci na Slovensku převáželi vrak auta na střeše druhého vozu.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání