Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Dálnice D1 a sobotní komplikace: Hromadné nehody směrem na Prahu a požár kamionu

Autor: ČTK, VaB - 
31. července 2021
13:54

Dálnici D1 o víkendu ucpává jeden problém za druhým. Brzy ráno shořel na 70. kilometru kamion, odpoledne pak provoz zkomplikovaly dvě hromadné nehody.

Video  Kolony na dálnici D1 v sobotu 31. července 2021  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Na dálnici D1 na Benešovsku v sobotu zkomplikovaly provoz dvě hromadné nehody, které se staly poblíž 29. kilometru ve směru na Prahu. Obešly se bez vážných následků, dálnice je průjezdná, ale tvoří se kolony, řekla ČTK policejní mluvčí Michaela Richterová.

Podle prvotních informací jde o dvě nehody zhruba po čtyřech autech. „Jsou to všechno ťukance, není tam žádné zranění, maximálně nějaké lehčí. Dálnice není uzavřená, ale samozřejmě se tvoří kolony. Provoz je tam komplikovaný,“ uvedla mluvčí kolem 12:30.

Na dálnici brzy ráno hořel i kamion, k požáru došlo na 70. kilometru D1 ve směru na Brno. Nikdo nebyl zraněn, dálnice byla dočasně uzavřena. Příčinu vyšetřovatelé zjišťují, řekla mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková.

Událost byla hlášena po 7:00. Plameny zachvátily i návěs, hasiči požár uhasili a vozidlo ochlazovali. Dálnice byla v úseku mezi Loktem a Hořicemi ve směru na Brno zhruba půl hodiny neprůjezdná. Vytvořila se dlouhá kolona, která ještě po 8:00 sahala až na 66. kilometr.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání