Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Chtěli vědět, jaké to je zabít člověka: Vraždil šestnáctiletý mladík? Brutální detaily případu

Autor: shp - 
18. února 2021
19:34

Slovenským Martinem stále otřásá brutální vražda jako z hororu, ke které došlo na začátku února. Dva muži tam na benzince nalákali třetího pod záminkou společné pitky do opuštěného krytu. Tam oběti (†43) oznámili, že zemře a před smrtí ji ukrutně mučili. Toto jsou děsivé detaily z případu, ze kterého běhá mráz po zádech.

Video  Muže (†43) brutálně umučili dva vrazi, kteří si chtěli vyzkoušet mordování: Děsivé detaily případu!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Jedinou pozitivní zprávou na strašlivém případu je ta, že byli podezřelí už dopadeni. K brutálnímu činu došlo v blízkosti čerpací stanice. Právě tam se muži seznámili s náhodnou obětí, kterou vylákali do opuštěného krytu. „V blízkosti čerpací stanice měl obviněný s dopředu zváženou pohnutkou usmrcení jakékoliv osoby s motivem získání pocitu ‚jaké je to zabít člověka‘ s dalším obviněným a mladistvým navázat náhodný kontakt s poškozeným,“ řekl podle webu Noviny.sk policejní mluvčí Michal Slivka.

Muž byl pod záminkou společného popíjení alkoholu vylákán do prostor opuštěného krytu civilní ochrany, kde se v minulosti vyráběly traktory. Muži pak nic netušícího dobráka vyzvali, aby se přemístil do vedlejší místnosti, kde mu obviněný oznámil, že je to jeho poslední den mezi živými a že v noci zemře. „Došlo k jeho fyzickému napadení, padaly kopance, údery do těla a hlavy a též údery dřevěným hranolem. K útoku se měl přidat též druhý obviněný, srozuměný s pohnutkou usmrcení poškozeného,“ uvedla policie.

Oběť byla děsivě zmrzačena 

Jeden z pachatelů měl podle ní vzít do rukou dokonce skleněnou střepinu a nebožákovi s ní podříznout krk. Obviněný měl poté morbidně prohlásit, že „chce vidět mozek“ a muži začal řezat do různých částí hlavy. Ten utrpěl mnohačetné rány tváře, hlavy a různá poranění s krvavými podlitinami a modřinami po celém těle. Skončil také s roztříštěným obličejovým skeletem. Obrovské množství zranění vedlo k jeho smrti. O krvavém případu promluvili místní obyvatelé.

Mně to přišlo jako z hororu. Byl to extrémní šok kvůli tomu, že bydlíme tak blízko. Pravděpodobně jde o pána z Dubového. On byl takový naivní a myslel si o lidech jen to dobré,“ řekla jedna z nich. Podle psychiatričky Danicy Caisové je motiv jednání pachatelů nesrozumitelný. Mohlo jich být i více. „Hlavně tužba na někoho zapůsobit. Na vrstevníky, na jiné muže, ale i děvče, které se mi líbí. Prokázat odvahu a ukázat něco, co jiní nedokážou a podobně,“ prohlásila odbornice.

Jednomu z vrahů je prý teprve 16 let

Samozřejmě za tím může být i duševní choroba, nedostatečná výchova anebo emocionální prázdnota či různá osobnostní porucha včetně nedostatku intelektu nebo nedostatku zálib,“ dodala lékařka. Děsivý případ si převzal vyšetřovatel z národní kriminální agentury. Web Nový Čas dodal, že zavražděným má být příležitostný zedník. Televize Markíza pak přišla s šokující informací, že jednomu z vrahů má být teprve 16 let. Oba obvinění skončili ve vazbě, i když proti ní podali stížnost. O té rozhodne Nejvyšší soud.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání