Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (39) se zamilovala do vraha odsouzeného k trestu smrti: Vzala si ho a porodila mu dítě!

Autor: rc - 
20. února 2021
19:46

Do vězně odsouzeného k trestu smrti Alana Wadea se bezhlavě zamilovala Sigrid Wadeová. Devětatřicetiletá žena pocházející z Francie neváhala a za svou velkou lásku se přestěhovala na Floridu do Spojených států, aby jí byla co nejblíže! Dvojice se dokonce vzala a manželé spolu mají malého synka. Ovšem jak dítě počala, Sigrid nechce prozradit. Trestanci odsouzeni k smrti nemají totiž povolené manželské návštěvy.

Z Francie do Spojených států se neváhala přestěhovat za svou láskou Sigrid Wadeová. Devětatřicetiletá žena, která je proti rozsudku smrti, si začala psát s několika vězni odsouzenými na smrt. Mezi nimi byl i Alan Wade, třiatřicetiletý vězeň, který byl v roce 2005 odsouzen k smrti za únos, loupež a vraždu prvního stupně.

Wade se svými komplici Tiffany Ann Coleovou, Michaelem Jamesem Jacksonem a Brucem Kentem Nixonem přepadli postarší manželský pár Reggie a Carol Sumnerovi v jejich domě ve floridském městě Jacksonville. Wade a Nixon u nich měli zaťukat s tím, že si chtějí zavolat. Svázali je a posléze naložili do vozu. Následně je zaživa pohřbili v předem připravené díře.

Případem se začala zabývat policie poté, co dcera brutálně zavražděného páru kontaktovala strážce zákona s tím, že se nemůže se svými rodiči spojit. Čtveřici vyšetřovatelé přišli na stopu poté, co zjistili, že z účtu Sumnerových bylo vyplaceno 8 tisíc dolarů (cca 169 tisíc Kč) na účet Alana Wadea. Podle soudních dokumentů měl Wade užívat drogy a trpět psychickými problémy.

Podle Sigrid si ale každý zaslouží druhou šanci a poté, co si s Wadem nějaký čas dopisovala, se do něj zamilovala. „Věřím v druhé šance a rehabilitaci,“ uvedla pro britský deník Daily Mail Sigrid s tím, že po šesti týdnech dopisování jí Wade napsal, že ji miluje.

„Když jsem si začala uvědomovat, že k němu něco cítím a on ke mně, oba dva jsme se vyděsili, protože to nebyl jen vztah ve vězení, ale také vztah opravdu na dálku, protože jsem byla v Evropě. Udělali jsme krok zpět a pokusili jsme se přestat si navzájem psát a oba jsme byli nešťastní,“ dodala Sigrid s tím, že se rozhodla, že si zabalí kufry a poletí víc jak šest tisíc kilometrů za svou láskou. Po roce dopisování vrah požádal svou přítelkyni o ruku. V roce 2016 se snoubenci vzali.

Ovšem ne všichni vztah schvalovali. Jakmile svým blízkým sdělila, že chodí s mužem odsouzeným k trestu smrti, někteří s ní přerušili vztahy. „Mám pár lidí, kteří si mě smazali z přátel na Facebooku. Chápu, že je opravdu těžké to pochopit. Poslala jsem zhruba šedesát svatebních oznámení své vlastní rodině a dostala jsem tak asi čtyři děkovné zprávy a několik gratulací,“ uvedla smutně.

Udržet vztah s kriminálníkem čekajícím na popravu je podle Sigrid těžké. S manželem telefonuje jednou měsíčně. Sigrid s Alanem mají navíc zakázané manželské návštěvy. Dvojice se nesmí obejmout ani políbit!

Přesto Sigrid otěhotněla! Nyní tak sama vychovává malého synka. „Nechceme říkat, jak byl můj syn počat. Myslím, že je důležité, abychom si mohli sednout a vysvětlit synovi, jak byl počat, než aby to za nás udělal někdo jiný. Bylo to opravdu těžké, ale zvládli jsme to a teď máme syna,“ uzavřela Sigrid.

VIDEO: Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu

Video  Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

nika70 ( 20. února 2021 21:19 )

Chlapeček má super geny.

zapletalikovi ( 20. února 2021 20:47 )

Jakého člověka mohou dvě narušené bytosti z toho malého vychovat?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání