Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Aneta (14) z Pardubicka je zpět doma. Našli ji na uzavřeném Trutnovsku

Aktualizováno -
16. února 2021
11:23
Autor: ČTK - 
15. února 2021
16:15

Čtrnáctiletá dívka z Pardubicka, po níž policie v pondělí vyhlásila pátrání, je zpět u rodičů. Policisté ji našli v Žacléři na Trutnovsku. Pobývala tam s kamarádkou, která utekla z výchovného zařízení

 

Zprávu o nalezení dívky potvrdila policejní mluvčí Eva Maturová.„Motivem útěku z domova byly zřejmě delší neshody v rodině. Odešla po ostřejší výměně názorů,“ uvedla.

Policie vyhlásila pátrání po čtrnáctileté Anetě Novákové z Pardubicka během pondělí. Oznámil to její otec, svou dceru už od pátku neviděl. Telefonický hovor mu neustále odmítala přijmout a on netušil, kde by mohla být.

„Z domu prý odešla po ostřejší výměně názorů, co by měla mít na sobě, to neví, po celou dobu doufá a předpokládá, že je s nějakou její kamarádkou,“ uvedla mluvčí krajské policie Eva Maturová. Krátce po oznámení dívku kontaktovali i policisté.

S policisty dívka odmítla komunikovat

Odpověděla jim až na textovou zprávu, ale dál odmítla v komunikaci pokračovat.

Video: Při pátrání pomáhají i služební psi. Jak je správně vycvičit?

violka4 ( 10. května 2021 07:21 )

nechci nic zlehčovat,ale co to je dnes za dobu dítě dostane přes zadek nebo se na něj rodič špatně podívá a ono hop z okna,­uteče,­sebe­vraž­dy ... není to tím jak se změnila výchova? Co naši rodičové... ti by museli vymřít, ne že vládla pevná ruka doma ,ale i ve škole... tak nevím... jestli tato novodobá výchova je přínosem když z ní rostou děcka,které nesnesou kritiku a často se nebojí vztáhnout ruku na rodiče hmmm je to k zamyšlení

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání