Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vrah malé Denisky (†11) z Krnova prý přizabil vychovatelku a je znovu před soudem!

Autor: ran - 
30. září 2020
21:17

Chlapec, který v Krnově před osmi lety zavraždil svoji mladší sestřičku, se měl dopustit ve vězení pro mladistvé dalšího brutálního útoku na člověka. Tentokrát sice naštěstí nikdo nezemřel, ale daleko k tomu nebylo. Hlavní líčení s mladíkem (24) začalo ve středu dopoledne a hrozí mu až výjimečný trest.

Vražda Denisky (†11) v roce 2011 šokovala nejen Krnov, kde k tragické události došlo. Tehdy šestnáctiletý Martin (24) podle rozsudku brutálně ubodal svoji mladší sestřičku kuchyňským nožem. Ostravský soud ho jako mladistvého odsoudil na devět let. Nyní se mladík podle televize Prima CNN dostal před soud znovu a hrozí mu až výjimečný trest.

Rok před dovršením trestu za vraždu sestry se Martinovi B. údajně zatmělo před očima podruhé. Podle toho, co měl obžalovaný říct při hlavním líčení, které začalo ve středu v Ústí nad Labem, ho naštvalo, že za ním nepřijeli rodiče na návštěvu.

Vztek si měl vylít na vychovatelce ve věznici Všehrdy. Útočník ženu zaklekl, udeřil jí hlavou o zem a začal ji rdousit až do bezvědomí. V činu ho naštěstí vyrušila jiná zaměstnankyně zařízení.

Obžalovaný podle televize u soudu uvedl, že proti oběti nechoval žádnou osobní zášť. „Kdyby tam byl někdo jiný, tak jsem napadl někoho jiného,“ řekl s tím, že ženu zabít nechtěl. Pokud bude odsouzen za pokus o vraždu, může dostat trest 20 let odnětí svobody, nebo i trest výjimečný.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání