Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Muž s rouškou přepadl banku v Ústí nad Labem: Policie ho dopadla!

V Ústí nad Labem lupič přepadl banku: Policie ho dopadla
 (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
24. dubna 2020
10:26
Autor: VaB - 
15. dubna 2020
16:33

V Ústí nad Labem došlo 15. dubna k přepadení banky! Policie po muži intenzivně pátrala a podařilo se jim muže dopadnout. Jde o pachatele, který byl za obdobnou trestnou činnost odsouzen. 

Policie v Ústí nad Labem vyšetřovala přepadení banky na Mírovém náměstí. „Krátce před druhou hodinou došlo na Mírovém náměstí v Ústí nad Labem k přepadení peněžního ústavu, v současné době ústečtí policisté pátrají po horké stopě,“ uvedla pro Blesk.cz v den přepadení mluvčí policie Veronika Hyšplerová. 

Podle informací Blesku vstoupil do banky muž s rouškou. Policisté ho na záběrech z bezpečnostních kamer údajně poznali, a tak vědí, po kom pátrat. 

Policie okamžitě začala pátrat po osobě, který se přepadení dopustila. Žádala o to i širokou veřejnost. A ve čtvrtek se jim muže podařilo dopadnout! 

„Ústečtí policisté včera odpoledne v jedné z ubytoven na Mostecku vypátrali pachatele loupežného přepadení banky v Ústí nad Labem, ke kterému došlo dne 15. dubna v centru města Ústí nad Labem. Jednalo se o 56letého muže, který byl v minulosti již za obdobnou trestnou činnost odsouzen," uvedla Hyšplerová s tím, že u muže byla nalezena i část odcizených peněz. 

villon ( 15. dubna 2020 20:24 )

To je Hamáček! na beton!

krapotkin ( 15. dubna 2020 17:27 )

Šel si vybrat to, o co ho banka v minulosti okradla, ale zlodějem je on a ne banda bankovních úředníků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání